FLPULLMAFLEX BENELUX NV

Contactgegevens FLPULLMAFLEX BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPULLMAFLEX BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPULLMAFLEX BENELUX NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kortrijkstr. 343- Airport 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-43-81-30 32-56-43-81-30

Fax (fax): 32-56-43-81-31 32-56-43-81-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPULLMAFLEX BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPULLMAFLEX BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPULLMAFLEX BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPULLMAFLEX BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPULLMAFLEX BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPULLMAFLEX BENELUX NV
Products information FLPULLMAFLEX BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE08009826660
Ondernemingsnummer: 7872222900
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLPULLMAFLEX BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPULLMAFLEX BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLPULLMAFLEX BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPULLMAFLEX BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLPULLMAFLEX BENELUX NV

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand

Werken bij FLPULLMAFLEX BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPULLMAFLEX BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van FLPULLMAFLEX BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPULLMAFLEX BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLPULLMAFLEX BENELUX NV. FLPULLMAFLEX BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPULLMAFLEX BENELUX NV. Leave a respond for FLPULLMAFLEX BENELUX NV. FLPULLMAFLEX BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPULLMAFLEX BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLPULLMAFLEX BENELUX NV
Location of FLPULLMAFLEX BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLPULLMAFLEX BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPULLMAFLEX BENELUX NV FLPULLMAFLEX BENELUX NV: Debetencourt Y | 'T SCHOENLAPPERTJE | PROVENCIALE DU HAINAUT | Agence Mac & Co | MAURICE SALAMA

Other related companies as FLPULLMAFLEX BENELUX NV: Debetencourt Y | 'T SCHOENLAPPERTJE | PROVENCIALE DU HAINAUT | Agence Mac & Co | MAURICE SALAMA

FLPULLMAFLEX BENELUX NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPULLMAFLEX BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009826660. Het bedrijf FLPULLMAFLEX BENELUX NV bevindt zich op het adres: Kortrijkstr. 343- Airport 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLPULLMAFLEX BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPULLMAFLEX BENELUX NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPULLMAFLEX BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPULLMAFLEX BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLPULLMAFLEX BENELUX NV op de kaart.

FLPULLMAFLEX BENELUX NV is a company, that was registered 2013 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLPULLMAFLEX BENELUX NV, company assigned to the tax number BE08009826660. The company FLPULLMAFLEX BENELUX NV is located at the address: Kortrijkstr. 343- Airport 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLPULLMAFLEX BENELUX NV were not found.
The main activity of FLPULLMAFLEX BENELUX NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPULLMAFLEX BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLPULLMAFLEX BENELUX NV, open positions, location of FLPULLMAFLEX BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPULLMAFLEX BENELUX NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPULLMAFLEX BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPULLMAFLEX BENELUX NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPULLMAFLEX BENELUX NV, employees, financial statistics.