Belvedère

Contactgegevens Belvedère: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belvedère: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belvedère

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodebergstraat 49; 8954; Heuvelland (Westouter), België

Telefoon (phone): 057 44 41 13 (+32-057 44 41 13) 057 44 41 13 (+32-057 44 41 13)

Fax (fax): 057 44 70 05 (+32-057 44 70 05) 057 44 70 05 (+32-057 44 70 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belvedère: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belvedère"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belvedère"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belvedère, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belvedère. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belvedère, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belvedère. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belvedère
Products information Belvedère

BTW identificatienummer (tax): BE05059448242
Ondernemingsnummer: 1118377685
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belvedère
(Get full report from official database of BE for Belvedère)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belvedère
Addition kinds of activities for Belvedère

233902. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
38220605. Oventemperatuurregelaars, niet-industrieel type | Oven temperature controls, non-industrial type
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij Belvedère: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belvedère: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belvedère. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belvedère. Looking for open vacancies in other companies

 • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

 • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

 • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

 • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

 • Commercieel medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Paid online manager (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: IMMO DEREEPER

  Type: Zelfstandige activiteit

  In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

 • Project Manager Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van Belvedère in sociale netwerken
Look for responds of Belvedère in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belvedère. Laat een reactie achter voor Belvedère. Belvedère bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belvedère. Leave a respond for Belvedère. Belvedère on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belvedère op de google maps. Adres en contacten Belvedère
Location of Belvedère on the google maps. Address and contacts of Belvedère

Andere gerelateerde bedrijven als come Belvedère Belvedère: Goba BVBA | Bastin-Marit | VANNIEUWENHUYSE | de Krahe A | VAN DER HEYDEN LODEWIJK

Other related companies as Belvedère: Goba BVBA | Bastin-Marit | VANNIEUWENHUYSE | de Krahe A | VAN DER HEYDEN LODEWIJK

Belvedère is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belvedère, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05059448242. Het bedrijf Belvedère bevindt zich op het adres: Rodebergstraat 49; 8954; Heuvelland (Westouter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Belvedère is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belvedère is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belvedère, openstaande posities, locatie van Belvedère op de kaart.

Belvedère is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belvedère, company assigned to the tax number BE05059448242. The company Belvedère is located at the address: Rodebergstraat 49; 8954; Heuvelland (Westouter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Belvedère is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belvedère is not available. You also can look at reviews of Belvedère, open positions, location of Belvedère on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belvedère, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belvedère, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belvedère, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belvedère, employees, financial statistics.