Beluga

Contactgegevens Beluga: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beluga: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beluga

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Ath 135A; 7020; Mons (Nimy), België

Telefoon (phone): 065 31 60 00 (+32-065 31 60 00) 065 31 60 00 (+32-065 31 60 00)

Fax (fax): +32 (67) 125-53-55 +32 (67) 125-53-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beluga: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beluga"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beluga"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beluga, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beluga. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beluga, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beluga. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beluga
Products information Beluga

BTW identificatienummer (tax): BE08806610107
Ondernemingsnummer: 7839538574
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Beluga zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beluga
(Get full report from official database of BE for Beluga)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beluga
Addition kinds of activities for Beluga

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
22111113. Zeil doek | Sail cloth
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
34290206. Veiligheidskabel vergrendeling | Security cable locking system
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery

Werken bij Beluga: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beluga: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beluga. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beluga. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

 • Lasser (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

 • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

 • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

  Type: Vaste Job

  In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

 • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

  Regio: STERREBEEK

  Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

  Type: Flexijob

  Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van Beluga in sociale netwerken
Look for responds of Beluga in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beluga. Laat een reactie achter voor Beluga. Beluga bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beluga. Leave a respond for Beluga. Beluga on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beluga op de google maps. Adres en contacten Beluga
Location of Beluga on the google maps. Address and contacts of Beluga

Andere gerelateerde bedrijven als come Beluga Beluga: FLUNITRON NV | Di Giugno J | Village Vert | Splingaer G | LUCIEN MANTOVANI

Other related companies as Beluga: FLUNITRON NV | Di Giugno J | Village Vert | Splingaer G | LUCIEN MANTOVANI

Beluga is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beluga, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08806610107. Het bedrijf Beluga bevindt zich op het adres: Route d'Ath 135A; 7020; Mons (Nimy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Beluga zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beluga is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beluga is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beluga, openstaande posities, locatie van Beluga op de kaart.

Beluga is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beluga, company assigned to the tax number BE08806610107. The company Beluga is located at the address: Route d'Ath 135A; 7020; Mons (Nimy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Beluga were not found.
The main activity of Beluga is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beluga is not available. You also can look at reviews of Beluga, open positions, location of Beluga on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beluga, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beluga, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beluga, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beluga, employees, financial statistics.