BELLE-VUE

Contactgegevens BELLE-VUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLE-VUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLE-VUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Abbé Dossogne 30; 4970; Stavelot (Francorchamps), België

Telefoon (phone): 087 27 50 24 (+32-087 27 50 24) 087 27 50 24 (+32-087 27 50 24)

Fax (fax): 087 27 54 12 (+32-087 27 54 12) 087 27 54 12 (+32-087 27 54 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLE-VUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLE-VUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLE-VUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLE-VUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLE-VUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLE-VUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLE-VUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLE-VUE
Products information BELLE-VUE

BTW identificatienummer (tax): BE09928588867
Ondernemingsnummer: 2401580810
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLE-VUE
(Get full report from official database of BE for BELLE-VUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLE-VUE
Addition kinds of activities for BELLE-VUE

22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
23390306. Rijgewoonten: vrouwen, missen 'en junioren' | Riding habits: women's, misses', and juniors'
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij BELLE-VUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLE-VUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLE-VUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLE-VUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

 • Technieker binnendienst (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

  Regio: ZELEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

 • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • Service Technieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

 • Aankoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BELLE-VUE in sociale netwerken
Look for responds of BELLE-VUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLE-VUE. Laat een reactie achter voor BELLE-VUE. BELLE-VUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLE-VUE. Leave a respond for BELLE-VUE. BELLE-VUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLE-VUE op de google maps. Adres en contacten BELLE-VUE
Location of BELLE-VUE on the google maps. Address and contacts of BELLE-VUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLE-VUE BELLE-VUE: Ferme Neuville | GUIDO BIANCUCCI | LEPAGE A | BIARTI | CENTRE ENS. PROM. SOCIALE

Other related companies as BELLE-VUE: Ferme Neuville | GUIDO BIANCUCCI | LEPAGE A | BIARTI | CENTRE ENS. PROM. SOCIALE

BELLE-VUE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLE-VUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09928588867. Het bedrijf BELLE-VUE bevindt zich op het adres: Rue Abbé Dossogne 30; 4970; Stavelot (Francorchamps). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van BELLE-VUE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLE-VUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLE-VUE, openstaande posities, locatie van BELLE-VUE op de kaart.

BELLE-VUE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLE-VUE, company assigned to the tax number BE09928588867. The company BELLE-VUE is located at the address: Rue Abbé Dossogne 30; 4970; Stavelot (Francorchamps). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of BELLE-VUE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLE-VUE is not available. You also can look at reviews of BELLE-VUE, open positions, location of BELLE-VUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLE-VUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLE-VUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLE-VUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLE-VUE, employees, financial statistics.