Belle Epoque

Contactgegevens Belle Epoque: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belle Epoque: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belle Epoque

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 5; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 34 65 (+32-059 23 34 65) 059 23 34 65 (+32-059 23 34 65)

Fax (fax): 059 23 38 14 (+32-059 23 38 14) 059 23 38 14 (+32-059 23 38 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belle Epoque: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belle Epoque"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belle Epoque"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belle Epoque, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belle Epoque. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belle Epoque, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belle Epoque. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belle Epoque
Products information Belle Epoque

BTW identificatienummer (tax): BE05360198974
Ondernemingsnummer: 7658264160
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Belle Epoque zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belle Epoque
(Get full report from official database of BE for Belle Epoque)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belle Epoque
Addition kinds of activities for Belle Epoque

376499. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
38279912. monochromatoren | Monochromators
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers

Werken bij Belle Epoque: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belle Epoque: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belle Epoque. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belle Epoque. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

  Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

 • Medewerker hotel (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: T'BUSKRUID

  Type: Flexijob

  Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van Belle Epoque in sociale netwerken
Look for responds of Belle Epoque in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belle Epoque. Laat een reactie achter voor Belle Epoque. Belle Epoque bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belle Epoque. Leave a respond for Belle Epoque. Belle Epoque on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belle Epoque op de google maps. Adres en contacten Belle Epoque
Location of Belle Epoque on the google maps. Address and contacts of Belle Epoque

Andere gerelateerde bedrijven als come Belle Epoque Belle Epoque: COIFFURE GABRIELLE | CHANTAL BOULANGER | Moons J | Ciseaux d'Argent (Les) | SYLVAIN CONINX

Other related companies as Belle Epoque: COIFFURE GABRIELLE | CHANTAL BOULANGER | Moons J | Ciseaux d'Argent (Les) | SYLVAIN CONINX

Belle Epoque is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belle Epoque, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360198974. Het bedrijf Belle Epoque bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 5; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Belle Epoque zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belle Epoque is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belle Epoque is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belle Epoque, openstaande posities, locatie van Belle Epoque op de kaart.

Belle Epoque is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belle Epoque, company assigned to the tax number BE05360198974. The company Belle Epoque is located at the address: Leopoldlaan 5; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Belle Epoque were not found.
The main activity of Belle Epoque is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Belle Epoque is not available. You also can look at reviews of Belle Epoque, open positions, location of Belle Epoque on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belle Epoque, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belle Epoque, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belle Epoque, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belle Epoque, employees, financial statistics.