EURO CLEAR OPERATION CENTRE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • EURO CLEAR OPERATION CENTRE
Private companiesPrimary Metal Industries • EURO CLEAR OPERATION CENTRE

Contactgegevens EURO CLEAR OPERATION CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO CLEAR OPERATION CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO CLEAR OPERATION CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE JACQMAINLAAN 151; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS, België

Telefoon (phone): 22241211 (+32-22241211) 22241211 (+32-22241211)

Fax (fax): +32 (11) 563-97-74 +32 (11) 563-97-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO CLEAR OPERATION CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO CLEAR OPERATION CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO CLEAR OPERATION CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO CLEAR OPERATION CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO CLEAR OPERATION CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO CLEAR OPERATION CENTRE
Products information EURO CLEAR OPERATION CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE08133972167
Ondernemingsnummer: 1004669189
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EURO CLEAR OPERATION CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO CLEAR OPERATION CENTRE
(Get full report from official database of BE for EURO CLEAR OPERATION CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO CLEAR OPERATION CENTRE
Addition kinds of activities for EURO CLEAR OPERATION CENTRE

171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
01150000. Maïs | Corn
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij EURO CLEAR OPERATION CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO CLEAR OPERATION CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Automechanieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

 • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

 • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

 • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Flexijob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van EURO CLEAR OPERATION CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of EURO CLEAR OPERATION CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Laat een reactie achter voor EURO CLEAR OPERATION CENTRE. EURO CLEAR OPERATION CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO CLEAR OPERATION CENTRE. Leave a respond for EURO CLEAR OPERATION CENTRE. EURO CLEAR OPERATION CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO CLEAR OPERATION CENTRE op de google maps. Adres en contacten EURO CLEAR OPERATION CENTRE
Location of EURO CLEAR OPERATION CENTRE on the google maps. Address and contacts of EURO CLEAR OPERATION CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO CLEAR OPERATION CENTRE EURO CLEAR OPERATION CENTRE: Lootens J M (Beleggingen) | Renson C | COIFFURE CHEZ RAPHAEL | Guinchon V | Ivan Op de Beeck

Other related companies as EURO CLEAR OPERATION CENTRE: Lootens J M (Beleggingen) | Renson C | COIFFURE CHEZ RAPHAEL | Guinchon V | Ivan Op de Beeck

EURO CLEAR OPERATION CENTRE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO CLEAR OPERATION CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133972167. Het bedrijf EURO CLEAR OPERATION CENTRE bevindt zich op het adres: EMILE JACQMAINLAAN 151; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in EURO CLEAR OPERATION CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO CLEAR OPERATION CENTRE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO CLEAR OPERATION CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO CLEAR OPERATION CENTRE, openstaande posities, locatie van EURO CLEAR OPERATION CENTRE op de kaart.

EURO CLEAR OPERATION CENTRE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO CLEAR OPERATION CENTRE, company assigned to the tax number BE08133972167. The company EURO CLEAR OPERATION CENTRE is located at the address: EMILE JACQMAINLAAN 151; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in EURO CLEAR OPERATION CENTRE were not found.
The main activity of EURO CLEAR OPERATION CENTRE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO CLEAR OPERATION CENTRE is not available. You also can look at reviews of EURO CLEAR OPERATION CENTRE, open positions, location of EURO CLEAR OPERATION CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO CLEAR OPERATION CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO CLEAR OPERATION CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO CLEAR OPERATION CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO CLEAR OPERATION CENTRE, employees, financial statistics.