Bell-X

Contactgegevens Bell-X: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bell-X: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bell-X

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 351; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 37 17 71 (+32-056 37 17 71) 056 37 17 71 (+32-056 37 17 71)

Fax (fax): 056 35 92 82 (+32-056 35 92 82) 056 35 92 82 (+32-056 35 92 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bell-X: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bell-X"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bell-X"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bell-X, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bell-X. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bell-X, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bell-X. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bell-X
Products information Bell-X

BTW identificatienummer (tax): BE04120941162
Ondernemingsnummer: 1743225097
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Bell-X zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bell-X
(Get full report from official database of BE for Bell-X)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bell-X
Addition kinds of activities for Bell-X

865100. Politieke organisaties | Political organizations
07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
17210300. Industrieel schilderij | Industrial painting
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
54419901. Snoep | Candy

Werken bij Bell-X: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bell-X: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bell-X. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bell-X. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

 • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

 • chauffeur CE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

 • Chauffeur CE (KEMZEKE)

  Regio: KEMZEKE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Quick restaurant

  Type: Studentenjob

  Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

 • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

 • IT Business analyst (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Bell-X in sociale netwerken
Look for responds of Bell-X in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bell-X. Laat een reactie achter voor Bell-X. Bell-X bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bell-X. Leave a respond for Bell-X. Bell-X on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bell-X op de google maps. Adres en contacten Bell-X
Location of Bell-X on the google maps. Address and contacts of Bell-X

Andere gerelateerde bedrijven als come Bell-X Bell-X: FLGIELEN - REYNDERS BVBA | DECOUTERE-SERRENBOUW | Bellavia | CARROSSERIE MARTENS GEBRS NV | J. DUTEILLE

Other related companies as Bell-X: FLGIELEN - REYNDERS BVBA | DECOUTERE-SERRENBOUW | Bellavia | CARROSSERIE MARTENS GEBRS NV | J. DUTEILLE

Bell-X is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bell-X, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04120941162. Het bedrijf Bell-X bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 351; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bell-X zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bell-X is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bell-X is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bell-X, openstaande posities, locatie van Bell-X op de kaart.

Bell-X is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bell-X, company assigned to the tax number BE04120941162. The company Bell-X is located at the address: Kortrijkstraat 351; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Bell-X were not found.
The main activity of Bell-X is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bell-X is not available. You also can look at reviews of Bell-X, open positions, location of Bell-X on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bell-X, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bell-X, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bell-X, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bell-X, employees, financial statistics.