Belfort (Hotel)

Contactgegevens Belfort (Hotel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belfort (Hotel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Belfort (Hotel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 53; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 22 20 (+32-056 22 22 20) 056 22 22 20 (+32-056 22 22 20)

Fax (fax): 056 20 13 06 (+32-056 20 13 06) 056 20 13 06 (+32-056 20 13 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belfort (Hotel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belfort (Hotel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belfort (Hotel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belfort (Hotel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belfort (Hotel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belfort (Hotel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belfort (Hotel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belfort (Hotel)
Products information Belfort (Hotel)

BTW identificatienummer (tax): BE09744293212
Ondernemingsnummer: 2561157226
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belfort (Hotel)
(Get full report from official database of BE for Belfort (Hotel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Belfort (Hotel)
Addition kinds of activities for Belfort (Hotel)

14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
17710000. Concreet werk | Concrete work
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij Belfort (Hotel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belfort (Hotel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belfort (Hotel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belfort (Hotel). Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

 • Technieker (M/V) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

 • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

 • zelfstandig psycholoog (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: DE SPRINGBAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van Belfort (Hotel) in sociale netwerken
Look for responds of Belfort (Hotel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belfort (Hotel). Laat een reactie achter voor Belfort (Hotel). Belfort (Hotel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belfort (Hotel). Leave a respond for Belfort (Hotel). Belfort (Hotel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belfort (Hotel) op de google maps. Adres en contacten Belfort (Hotel)
Location of Belfort (Hotel) on the google maps. Address and contacts of Belfort (Hotel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Belfort (Hotel) Belfort (Hotel): EURAL | De Swerts R | DI | GROSSOU SUPER | Taverne de l'H?tel de Ville

Other related companies as Belfort (Hotel): EURAL | De Swerts R | DI | GROSSOU SUPER | Taverne de l'H?tel de Ville

Belfort (Hotel) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belfort (Hotel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09744293212. Het bedrijf Belfort (Hotel) bevindt zich op het adres: Grote Markt 53; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Belfort (Hotel) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belfort (Hotel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belfort (Hotel), openstaande posities, locatie van Belfort (Hotel) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belfort (Hotel) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belfort (Hotel), company assigned to the tax number BE09744293212. The company Belfort (Hotel) is located at the address: Grote Markt 53; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Belfort (Hotel) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belfort (Hotel) is not available. You also can look at reviews of Belfort (Hotel), open positions, location of Belfort (Hotel) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belfort (Hotel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belfort (Hotel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belfort (Hotel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belfort (Hotel), employees, financial statistics.