Begijnhof Congreshotel NV

Contactgegevens Begijnhof Congreshotel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Begijnhof Congreshotel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Begijnhof Congreshotel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursevest 70; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 10 10 (+32-016 29 10 10) 016 29 10 10 (+32-016 29 10 10)

Fax (fax): 016 29 10 22 (+32-016 29 10 22) 016 29 10 22 (+32-016 29 10 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Begijnhof Congreshotel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Begijnhof Congreshotel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Begijnhof Congreshotel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Begijnhof Congreshotel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Begijnhof Congreshotel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Begijnhof Congreshotel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Begijnhof Congreshotel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Begijnhof Congreshotel NV
Products information Begijnhof Congreshotel NV

BTW identificatienummer (tax): BE01381500244
Ondernemingsnummer: 7294067382
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Begijnhof Congreshotel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Begijnhof Congreshotel NV
(Get full report from official database of BE for Begijnhof Congreshotel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Begijnhof Congreshotel NV
Addition kinds of activities for Begijnhof Congreshotel NV

22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
34629905. hoefijzers | Horseshoes
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij Begijnhof Congreshotel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Begijnhof Congreshotel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Begijnhof Congreshotel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Begijnhof Congreshotel NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

 • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

 • Cargo Agent (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

 • Operator 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

 • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Psychologisch Bureau

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Begijnhof Congreshotel NV in sociale netwerken
Look for responds of Begijnhof Congreshotel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Begijnhof Congreshotel NV. Laat een reactie achter voor Begijnhof Congreshotel NV. Begijnhof Congreshotel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Begijnhof Congreshotel NV. Leave a respond for Begijnhof Congreshotel NV. Begijnhof Congreshotel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Begijnhof Congreshotel NV op de google maps. Adres en contacten Begijnhof Congreshotel NV
Location of Begijnhof Congreshotel NV on the google maps. Address and contacts of Begijnhof Congreshotel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Begijnhof Congreshotel NV Begijnhof Congreshotel NV: RUDY MATTHYS | Ecolac SA | Chris (Kapsalon) | Aquarel | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as Begijnhof Congreshotel NV: RUDY MATTHYS | Ecolac SA | Chris (Kapsalon) | Aquarel | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Begijnhof Congreshotel NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Begijnhof Congreshotel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01381500244. Het bedrijf Begijnhof Congreshotel NV bevindt zich op het adres: Tervuursevest 70; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Begijnhof Congreshotel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Begijnhof Congreshotel NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Begijnhof Congreshotel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Begijnhof Congreshotel NV, openstaande posities, locatie van Begijnhof Congreshotel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Begijnhof Congreshotel NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Begijnhof Congreshotel NV, company assigned to the tax number BE01381500244. The company Begijnhof Congreshotel NV is located at the address: Tervuursevest 70; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Begijnhof Congreshotel NV were not found.
The main activity of Begijnhof Congreshotel NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Begijnhof Congreshotel NV is not available. You also can look at reviews of Begijnhof Congreshotel NV, open positions, location of Begijnhof Congreshotel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Begijnhof Congreshotel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Begijnhof Congreshotel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Begijnhof Congreshotel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Begijnhof Congreshotel NV, employees, financial statistics.