BEDFORD HOTEL

Contactgegevens BEDFORD HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDFORD HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDFORD HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Midi 135; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 507 00 00 (+32-02 507 00 00) 02 507 00 00 (+32-02 507 00 00)

Fax (fax): 02 507 00 10 (+32-02 507 00 10) 02 507 00 10 (+32-02 507 00 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDFORD HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDFORD HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDFORD HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDFORD HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDFORD HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDFORD HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDFORD HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDFORD HOTEL
Products information BEDFORD HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04150054931
Ondernemingsnummer: 1168090820
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDFORD HOTEL
(Get full report from official database of BE for BEDFORD HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDFORD HOTEL
Addition kinds of activities for BEDFORD HOTEL

36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
49220000. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security
72990201. Massagesalon | Massage parlor
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij BEDFORD HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDFORD HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDFORD HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDFORD HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

 • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

 • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

 • Jobstudent (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • metselaar (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

  Type: Vaste Job

  uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

 • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

 • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

 • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van BEDFORD HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BEDFORD HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDFORD HOTEL. Laat een reactie achter voor BEDFORD HOTEL. BEDFORD HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDFORD HOTEL. Leave a respond for BEDFORD HOTEL. BEDFORD HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDFORD HOTEL op de google maps. Adres en contacten BEDFORD HOTEL
Location of BEDFORD HOTEL on the google maps. Address and contacts of BEDFORD HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDFORD HOTEL BEDFORD HOTEL: BACOB | Collard | RITA MEDISCHE PEDICURE | K.-L. Mols NV | EQUIBRED SPRL

Other related companies as BEDFORD HOTEL: BACOB | Collard | RITA MEDISCHE PEDICURE | K.-L. Mols NV | EQUIBRED SPRL

BEDFORD HOTEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEDFORD HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04150054931. Het bedrijf BEDFORD HOTEL bevindt zich op het adres: Rue du Midi 135; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 555,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van BEDFORD HOTEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDFORD HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDFORD HOTEL, openstaande posities, locatie van BEDFORD HOTEL op de kaart.

BEDFORD HOTEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEDFORD HOTEL, company assigned to the tax number BE04150054931. The company BEDFORD HOTEL is located at the address: Rue du Midi 135; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 555,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of BEDFORD HOTEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDFORD HOTEL is not available. You also can look at reviews of BEDFORD HOTEL, open positions, location of BEDFORD HOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDFORD HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDFORD HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDFORD HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDFORD HOTEL, employees, financial statistics.