BED & BREAKFAST MANOR

Contactgegevens BED & BREAKFAST MANOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BED & BREAKFAST MANOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BED & BREAKFAST MANOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lebeau 47; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 45 45; 0475 62 98 29 (+32-02 514 45 45; 0475 62 98 29) 02 514 45 45; 0475 62 98 29 (+32-02 514 45 45; 0475 62 98 29)

Fax (fax): +32 (61) 378-54-20 +32 (61) 378-54-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BED & BREAKFAST MANOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BED & BREAKFAST MANOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BED & BREAKFAST MANOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BED & BREAKFAST MANOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BED & BREAKFAST MANOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BED & BREAKFAST MANOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BED & BREAKFAST MANOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BED & BREAKFAST MANOR
Products information BED & BREAKFAST MANOR

BTW identificatienummer (tax): BE06755737304
Ondernemingsnummer: 8193572998
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BED & BREAKFAST MANOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BED & BREAKFAST MANOR
(Get full report from official database of BE for BED & BREAKFAST MANOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BED & BREAKFAST MANOR
Addition kinds of activities for BED & BREAKFAST MANOR

372899. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
399500. Begraafbakken | Burial caskets
722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type

Werken bij BED & BREAKFAST MANOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BED & BREAKFAST MANOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BED & BREAKFAST MANOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BED & BREAKFAST MANOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Verkoopster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

 • Postbode (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

 • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van BED & BREAKFAST MANOR in sociale netwerken
Look for responds of BED & BREAKFAST MANOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BED & BREAKFAST MANOR. Laat een reactie achter voor BED & BREAKFAST MANOR. BED & BREAKFAST MANOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BED & BREAKFAST MANOR. Leave a respond for BED & BREAKFAST MANOR. BED & BREAKFAST MANOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BED & BREAKFAST MANOR op de google maps. Adres en contacten BED & BREAKFAST MANOR
Location of BED & BREAKFAST MANOR on the google maps. Address and contacts of BED & BREAKFAST MANOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BED & BREAKFAST MANOR BED & BREAKFAST MANOR: 'T SERREKE | HERMANN PROESS | KAREL VALGAEREN | TAXIPOST-E.M.S. | PIREDIS

Other related companies as BED & BREAKFAST MANOR: 'T SERREKE | HERMANN PROESS | KAREL VALGAEREN | TAXIPOST-E.M.S. | PIREDIS

BED & BREAKFAST MANOR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BED & BREAKFAST MANOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06755737304. Het bedrijf BED & BREAKFAST MANOR bevindt zich op het adres: Rue Lebeau 47; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BED & BREAKFAST MANOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BED & BREAKFAST MANOR is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BED & BREAKFAST MANOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BED & BREAKFAST MANOR, openstaande posities, locatie van BED & BREAKFAST MANOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BED & BREAKFAST MANOR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BED & BREAKFAST MANOR, company assigned to the tax number BE06755737304. The company BED & BREAKFAST MANOR is located at the address: Rue Lebeau 47; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in BED & BREAKFAST MANOR were not found.
The main activity of BED & BREAKFAST MANOR is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BED & BREAKFAST MANOR is not available. You also can look at reviews of BED & BREAKFAST MANOR, open positions, location of BED & BREAKFAST MANOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BED & BREAKFAST MANOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BED & BREAKFAST MANOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BED & BREAKFAST MANOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BED & BREAKFAST MANOR, employees, financial statistics.