Bed & Breakfast Lighthouse

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Bed & Breakfast Lighthouse
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Bed & Breakfast Lighthouse

Contactgegevens Bed & Breakfast Lighthouse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bed & Breakfast Lighthouse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bed & Breakfast Lighthouse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaai 46; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 73 52 (+32-058 23 73 52) 058 23 73 52 (+32-058 23 73 52)

Fax (fax): +32 (57) 700-79-82 +32 (57) 700-79-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bed & Breakfast Lighthouse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bed & Breakfast Lighthouse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bed & Breakfast Lighthouse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bed & Breakfast Lighthouse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bed & Breakfast Lighthouse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bed & Breakfast Lighthouse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bed & Breakfast Lighthouse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bed & Breakfast Lighthouse
Products information Bed & Breakfast Lighthouse

BTW identificatienummer (tax): BE09999176025
Ondernemingsnummer: 8054321289
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Holiday farms & guest houses

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bed & Breakfast Lighthouse
(Get full report from official database of BE for Bed & Breakfast Lighthouse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bed & Breakfast Lighthouse
Addition kinds of activities for Bed & Breakfast Lighthouse

3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij Bed & Breakfast Lighthouse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bed & Breakfast Lighthouse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bed & Breakfast Lighthouse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bed & Breakfast Lighthouse. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

 • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

 • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Bed & Breakfast Lighthouse in sociale netwerken
Look for responds of Bed & Breakfast Lighthouse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bed & Breakfast Lighthouse. Laat een reactie achter voor Bed & Breakfast Lighthouse. Bed & Breakfast Lighthouse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bed & Breakfast Lighthouse. Leave a respond for Bed & Breakfast Lighthouse. Bed & Breakfast Lighthouse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bed & Breakfast Lighthouse op de google maps. Adres en contacten Bed & Breakfast Lighthouse
Location of Bed & Breakfast Lighthouse on the google maps. Address and contacts of Bed & Breakfast Lighthouse

Andere gerelateerde bedrijven als come Bed & Breakfast Lighthouse Bed & Breakfast Lighthouse: PIPO ONLINE EUROPE | DE VERSMARKT | GARAGE ARIMONT | FRABER | FRAN?OIS DENIS

Other related companies as Bed & Breakfast Lighthouse: PIPO ONLINE EUROPE | DE VERSMARKT | GARAGE ARIMONT | FRABER | FRAN?OIS DENIS

Bed & Breakfast Lighthouse is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bed & Breakfast Lighthouse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09999176025. Het bedrijf Bed & Breakfast Lighthouse bevindt zich op het adres: Kaai 46; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Holiday farms & guest houses.
De hoofdactiviteit van Bed & Breakfast Lighthouse is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bed & Breakfast Lighthouse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bed & Breakfast Lighthouse, openstaande posities, locatie van Bed & Breakfast Lighthouse op de kaart.

Bed & Breakfast Lighthouse is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bed & Breakfast Lighthouse, company assigned to the tax number BE09999176025. The company Bed & Breakfast Lighthouse is located at the address: Kaai 46; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Holiday farms & guest houses.
The main activity of Bed & Breakfast Lighthouse is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bed & Breakfast Lighthouse is not available. You also can look at reviews of Bed & Breakfast Lighthouse, open positions, location of Bed & Breakfast Lighthouse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bed & Breakfast Lighthouse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bed & Breakfast Lighthouse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bed & Breakfast Lighthouse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bed & Breakfast Lighthouse, employees, financial statistics.