GARAGE ARIMONT

Contactgegevens GARAGE ARIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ARIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ARIMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODTER STRASSE 107BA; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80226232 (+32-80226232) 80226232 (+32-80226232)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ARIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ARIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ARIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ARIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ARIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ARIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ARIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ARIMONT
Products information GARAGE ARIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Marques de Voitures: Skoda.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ARIMONT
(Get full report from official database of BE for GARAGE ARIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ARIMONT
Addition kinds of activities for GARAGE ARIMONT

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
52610103. Grasmaaiers en trekkers | Lawnmowers and tractors
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij GARAGE ARIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ARIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ARIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ARIMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ARIMONT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ARIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ARIMONT. Laat een reactie achter voor GARAGE ARIMONT. GARAGE ARIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ARIMONT. Leave a respond for GARAGE ARIMONT. GARAGE ARIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ARIMONT op de google maps. Adres en contacten GARAGE ARIMONT
Location of GARAGE ARIMONT on the google maps. Address and contacts of GARAGE ARIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ARIMONT GARAGE ARIMONT: HENRI COUNET | GEERTS | COTEMANS GUY TUINEN | JOHAN FRANCEUS | Windsor

Other related companies as GARAGE ARIMONT: HENRI COUNET | GEERTS | COTEMANS GUY TUINEN | JOHAN FRANCEUS | Windsor

GARAGE ARIMONT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ARIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf GARAGE ARIMONT bevindt zich op het adres: RODTER STRASSE 107BA; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Skoda..
De hoofdactiviteit van GARAGE ARIMONT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ARIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ARIMONT, openstaande posities, locatie van GARAGE ARIMONT op de kaart.

GARAGE ARIMONT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ARIMONT, company assigned to the tax number BE08601715087. The company GARAGE ARIMONT is located at the address: RODTER STRASSE 107BA; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Skoda..
The main activity of GARAGE ARIMONT is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ARIMONT is not available. You also can look at reviews of GARAGE ARIMONT, open positions, location of GARAGE ARIMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ARIMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ARIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ARIMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ARIMONT, employees, financial statistics.