Beaufort

Contactgegevens Beaufort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beaufort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beaufort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Smet de Naeyerlaan 11; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 42 92 61 (+32-050 42 92 61) 050 42 92 61 (+32-050 42 92 61)

Fax (fax): +32 (53) 856-80-72 +32 (53) 856-80-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beaufort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beaufort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beaufort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beaufort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beaufort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beaufort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beaufort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beaufort
Products information Beaufort

BTW identificatienummer (tax): BE01585296630
Ondernemingsnummer: 3268127441
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Beaufort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beaufort
(Get full report from official database of BE for Beaufort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beaufort
Addition kinds of activities for Beaufort

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
20860300. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
32290102. Barware | Barware
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop

Werken bij Beaufort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beaufort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beaufort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beaufort. Looking for open vacancies in other companies

 • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

 • Plant Manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

 • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: CORPACK

  Type: Vaste Job

  Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

 • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

 • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Beaufort in sociale netwerken
Look for responds of Beaufort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beaufort. Laat een reactie achter voor Beaufort. Beaufort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beaufort. Leave a respond for Beaufort. Beaufort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beaufort op de google maps. Adres en contacten Beaufort
Location of Beaufort on the google maps. Address and contacts of Beaufort

Andere gerelateerde bedrijven als come Beaufort Beaufort: C.V.I. ST | AVA-PAPIER | JAN LATEUR | GAR 'T MAANTJE | PAGNOTTA GARAGE

Other related companies as Beaufort: C.V.I. ST | AVA-PAPIER | JAN LATEUR | GAR 'T MAANTJE | PAGNOTTA GARAGE

Beaufort is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beaufort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585296630. Het bedrijf Beaufort bevindt zich op het adres: De Smet de Naeyerlaan 11; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Beaufort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beaufort is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beaufort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beaufort, openstaande posities, locatie van Beaufort op de kaart.

Beaufort is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beaufort, company assigned to the tax number BE01585296630. The company Beaufort is located at the address: De Smet de Naeyerlaan 11; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Beaufort were not found.
The main activity of Beaufort is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beaufort is not available. You also can look at reviews of Beaufort, open positions, location of Beaufort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beaufort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beaufort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beaufort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beaufort, employees, financial statistics.