C.V.I. ST

Contactgegevens C.V.I. ST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.V.I. ST: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.V.I. ST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Bruyère 230; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 654 14 77 (+32-02 654 14 77) 02 654 14 77 (+32-02 654 14 77)

Fax (fax): 02 654 03 60 (+32-02 654 03 60) 02 654 03 60 (+32-02 654 03 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.V.I. ST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.V.I. ST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.V.I. ST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.V.I. ST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.V.I. ST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.V.I. ST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.V.I. ST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.V.I. ST
Products information C.V.I. ST

BTW identificatienummer (tax): BE01794860839
Ondernemingsnummer: 4816925048
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in C.V.I. ST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilers - Heating and steam

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.V.I. ST
(Get full report from official database of BE for C.V.I. ST)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.V.I. ST
Addition kinds of activities for C.V.I. ST

762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
28210201. Acrylharsen | Acrylic resins
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
34210200. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools

Werken bij C.V.I. ST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.V.I. ST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.V.I. ST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.V.I. ST. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van C.V.I. ST in sociale netwerken
Look for responds of C.V.I. ST in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.V.I. ST. Laat een reactie achter voor C.V.I. ST. C.V.I. ST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.V.I. ST. Leave a respond for C.V.I. ST. C.V.I. ST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.V.I. ST op de google maps. Adres en contacten C.V.I. ST
Location of C.V.I. ST on the google maps. Address and contacts of C.V.I. ST

Andere gerelateerde bedrijven als come C.V.I. ST C.V.I. ST: Thys Leo | CHEM-DRY | Service Adoption Th Wante | RESTAURANT GANZESPEL | Geerts G

Other related companies as C.V.I. ST: Thys Leo | CHEM-DRY | Service Adoption Th Wante | RESTAURANT GANZESPEL | Geerts G

C.V.I. ST is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.V.I. ST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01794860839. Het bedrijf C.V.I. ST bevindt zich op het adres: Rue de la Bruyère 230; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boilers - Heating and steam. Producten gemaakt in C.V.I. ST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.V.I. ST is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.V.I. ST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.V.I. ST, openstaande posities, locatie van C.V.I. ST op de kaart.

C.V.I. ST is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.V.I. ST, company assigned to the tax number BE01794860839. The company C.V.I. ST is located at the address: Rue de la Bruyère 230; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boilers - Heating and steam. Products created in C.V.I. ST were not found.
The main activity of C.V.I. ST is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.V.I. ST is not available. You also can look at reviews of C.V.I. ST, open positions, location of C.V.I. ST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.V.I. ST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.V.I. ST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.V.I. ST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.V.I. ST, employees, financial statistics.