Beau Sejour

Contactgegevens Beau Sejour: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beau Sejour: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beau Sejour

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tabac 7; 6830; Bouillon (Rochehaut), België

Telefoon (phone): 061 46 65 21 (+32-061 46 65 21) 061 46 65 21 (+32-061 46 65 21)

Fax (fax): 061 46 78 80 (+32-061 46 78 80) 061 46 78 80 (+32-061 46 78 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beau Sejour: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beau Sejour"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beau Sejour"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beau Sejour, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beau Sejour. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beau Sejour, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beau Sejour. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beau Sejour
Products information Beau Sejour

BTW identificatienummer (tax): BE02428771972
Ondernemingsnummer: 8935699462
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beau Sejour
(Get full report from official database of BE for Beau Sejour)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beau Sejour
Addition kinds of activities for Beau Sejour

23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec

Werken bij Beau Sejour: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beau Sejour: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beau Sejour. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beau Sejour. Looking for open vacancies in other companies

 • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

 • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

 • Transport planner (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

 • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

 • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

  Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

 • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Flexijob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Beau Sejour in sociale netwerken
Look for responds of Beau Sejour in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beau Sejour. Laat een reactie achter voor Beau Sejour. Beau Sejour bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beau Sejour. Leave a respond for Beau Sejour. Beau Sejour on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beau Sejour op de google maps. Adres en contacten Beau Sejour
Location of Beau Sejour on the google maps. Address and contacts of Beau Sejour

Andere gerelateerde bedrijven als come Beau Sejour Beau Sejour: IDEMO | Natura | PURNELLE B | NUM?RO 1 DE LA LITERIE | De Feyter Bart BVBA

Other related companies as Beau Sejour: IDEMO | Natura | PURNELLE B | NUM?RO 1 DE LA LITERIE | De Feyter Bart BVBA

Beau Sejour is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beau Sejour, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02428771972. Het bedrijf Beau Sejour bevindt zich op het adres: Rue du Tabac 7; 6830; Bouillon (Rochehaut). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Beau Sejour is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beau Sejour is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beau Sejour, openstaande posities, locatie van Beau Sejour op de kaart.

Beau Sejour is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beau Sejour, company assigned to the tax number BE02428771972. The company Beau Sejour is located at the address: Rue du Tabac 7; 6830; Bouillon (Rochehaut). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Beau Sejour is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beau Sejour is not available. You also can look at reviews of Beau Sejour, open positions, location of Beau Sejour on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beau Sejour, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beau Sejour, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beau Sejour, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beau Sejour, employees, financial statistics.