Bavershof

Contactgegevens Bavershof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bavershof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bavershof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elderenstraat 133; 3700; Tongeren ('s Herenelderen), België

Telefoon (phone): 012 23 43 18 (+32-012 23 43 18) 012 23 43 18 (+32-012 23 43 18)

Fax (fax): 012 39 25 18 (+32-012 39 25 18) 012 39 25 18 (+32-012 39 25 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bavershof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bavershof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bavershof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bavershof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bavershof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bavershof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bavershof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bavershof
Products information Bavershof

BTW identificatienummer (tax): BE01975585937
Ondernemingsnummer: 5492034912
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bavershof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bavershof
(Get full report from official database of BE for Bavershof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bavershof
Addition kinds of activities for Bavershof

209102. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
24110000. logging | Logging
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
59830000. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers

Werken bij Bavershof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bavershof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bavershof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bavershof. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

 • Customer service assistent (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

 • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

 • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

  Type: Vaste Job

  Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

 • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ALPHA IT

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

  Type: Flexijob

  Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Bavershof in sociale netwerken
Look for responds of Bavershof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bavershof. Laat een reactie achter voor Bavershof. Bavershof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bavershof. Leave a respond for Bavershof. Bavershof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bavershof op de google maps. Adres en contacten Bavershof
Location of Bavershof on the google maps. Address and contacts of Bavershof

Andere gerelateerde bedrijven als come Bavershof Bavershof: E 2 S NV | AGLAIA | WAUQUIER A. | M. STIPULANTI | P?TISSERIE LUC

Other related companies as Bavershof: E 2 S NV | AGLAIA | WAUQUIER A. | M. STIPULANTI | P?TISSERIE LUC

Bavershof is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bavershof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975585937. Het bedrijf Bavershof bevindt zich op het adres: Elderenstraat 133; 3700; Tongeren ('s Herenelderen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bavershof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bavershof is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bavershof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bavershof, openstaande posities, locatie van Bavershof op de kaart.

Bavershof is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bavershof, company assigned to the tax number BE01975585937. The company Bavershof is located at the address: Elderenstraat 133; 3700; Tongeren ('s Herenelderen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Bavershof were not found.
The main activity of Bavershof is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bavershof is not available. You also can look at reviews of Bavershof, open positions, location of Bavershof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bavershof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bavershof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bavershof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bavershof, employees, financial statistics.