BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL

Contactgegevens BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 135; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 10 93 (+32-050 34 10 93) 050 34 10 93 (+32-050 34 10 93)

Fax (fax): 050 33 41 80 (+32-050 33 41 80) 050 33 41 80 (+32-050 33 41 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL
Products information BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE07701660156
Ondernemingsnummer: 4450531005
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL
(Get full report from official database of BE for BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL
Addition kinds of activities for BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL

251502. Meubelsveren | Furniture springs
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

 • Grondwerker (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

 • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

 • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

 • junior developers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Brain²

  Type: Vaste Job

  Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

 • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Reditech

  Type: Vaste Job

  De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

 • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

 • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

  Type: Vaste Job

  Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

Zoek naar antwoorden van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Laat een reactie achter voor BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. Leave a respond for BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL. BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL op de google maps. Adres en contacten BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL
Location of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL on the google maps. Address and contacts of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: Publi Vandewalle BVBA | SMOUTS | MICHEL VAN MEIRVENNE | DRU-APT SERVICE | MICHEL VERSTRAETE

Other related companies as BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL: Publi Vandewalle BVBA | SMOUTS | MICHEL VAN MEIRVENNE | DRU-APT SERVICE | MICHEL VERSTRAETE

BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07701660156. Het bedrijf BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL bevindt zich op het adres: Langestraat 135; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, openstaande posities, locatie van BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, company assigned to the tax number BE07701660156. The company BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is located at the address: Langestraat 135; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL were not found.
The main activity of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL is not available. You also can look at reviews of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, open positions, location of BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUHAUS INT. YOUTH HOTEL, employees, financial statistics.