Barrière (la)

Contactgegevens Barrière (la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barrière (la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Barrière (la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Barrière 2; 6890; Libin (Transinne), België

Telefoon (phone): 061 65 50 37; 061 65 58 78 (+32-061 65 50 37; 061 65 58 78) 061 65 50 37; 061 65 58 78 (+32-061 65 50 37; 061 65 58 78)

Fax (fax): 061 65 55 32 (+32-061 65 55 32) 061 65 55 32 (+32-061 65 55 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barrière (la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barrière (la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barrière (la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barrière (la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barrière (la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barrière (la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barrière (la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barrière (la)
Products information Barrière (la)

BTW identificatienummer (tax): BE08255920410
Ondernemingsnummer: 5727691650
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barrière (la)
(Get full report from official database of BE for Barrière (la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Barrière (la)
Addition kinds of activities for Barrière (la)

20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
39910100. bezems | Brooms
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight
82990202. Tutoring school | Tutoring school
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij Barrière (la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barrière (la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barrière (la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barrière (la). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

 • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

 • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

 • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

 • Team member OKay Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: OKAY

  Type: Vaste Job

  OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

 • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Barrière (la) in sociale netwerken
Look for responds of Barrière (la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barrière (la). Laat een reactie achter voor Barrière (la). Barrière (la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barrière (la). Leave a respond for Barrière (la). Barrière (la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barrière (la) op de google maps. Adres en contacten Barrière (la)
Location of Barrière (la) on the google maps. Address and contacts of Barrière (la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Barrière (la) Barrière (la): COIFFURE ANN | HUBERTUS HESKES | Gralex lustin S.A. | Valkenborg & zn | OLIVIER RAMLOT

Other related companies as Barrière (la): COIFFURE ANN | HUBERTUS HESKES | Gralex lustin S.A. | Valkenborg & zn | OLIVIER RAMLOT

Barrière (la) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Barrière (la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08255920410. Het bedrijf Barrière (la) bevindt zich op het adres: Rue de la Barrière 2; 6890; Libin (Transinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Barrière (la) is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barrière (la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barrière (la), openstaande posities, locatie van Barrière (la) op de kaart.

Barrière (la) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Barrière (la), company assigned to the tax number BE08255920410. The company Barrière (la) is located at the address: Rue de la Barrière 2; 6890; Libin (Transinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of Barrière (la) is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Barrière (la) is not available. You also can look at reviews of Barrière (la), open positions, location of Barrière (la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barrière (la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barrière (la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barrière (la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barrière (la), employees, financial statistics.