Gralex lustin S.A.

Contactgegevens Gralex lustin S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gralex lustin S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gralex lustin S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tailfer 14 5170 Lustin, België

Telefoon (phone): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

Fax (fax): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gralex lustin S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gralex lustin S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gralex lustin S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gralex lustin S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gralex lustin S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gralex lustin S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gralex lustin S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gralex lustin S.A.
Products information Gralex lustin S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07622009277
Ondernemingsnummer: 1608917236
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sandstone for building purposes

Product categorie (product category): Quarries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gralex lustin S.A.
(Get full report from official database of BE for Gralex lustin S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gralex lustin S.A.
Addition kinds of activities for Gralex lustin S.A.

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
541101. supermarkten | Supermarkets
735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
57360102. Pianos | Pianos

Werken bij Gralex lustin S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gralex lustin S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gralex lustin S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gralex lustin S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Gralex lustin S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gralex lustin S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gralex lustin S.A.. Laat een reactie achter voor Gralex lustin S.A.. Gralex lustin S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gralex lustin S.A.. Leave a respond for Gralex lustin S.A.. Gralex lustin S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gralex lustin S.A. op de google maps. Adres en contacten Gralex lustin S.A.
Location of Gralex lustin S.A. on the google maps. Address and contacts of Gralex lustin S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gralex lustin S.A. Gralex lustin S.A.: KBC | Wilemsen John BVBA | CHATTERIE DU BOIS DU ROY | ANDRE VANDENSCHRIECK | JUDOCLUB ZWALM

Other related companies as Gralex lustin S.A.: KBC | Wilemsen John BVBA | CHATTERIE DU BOIS DU ROY | ANDRE VANDENSCHRIECK | JUDOCLUB ZWALM

Gralex lustin S.A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gralex lustin S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07622009277. Het bedrijf Gralex lustin S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Tailfer 14 5170 Lustin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quarries. Lijst met producten zijn Sandstone for building purposes.
De hoofdactiviteit van Gralex lustin S.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gralex lustin S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gralex lustin S.A., openstaande posities, locatie van Gralex lustin S.A. op de kaart.

Gralex lustin S.A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gralex lustin S.A., company assigned to the tax number BE07622009277. The company Gralex lustin S.A. is located at the address: Rue de Tailfer 14 5170 Lustin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quarries. List of products are Sandstone for building purposes.
The main activity of Gralex lustin S.A. is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gralex lustin S.A. is not available. You also can look at reviews of Gralex lustin S.A., open positions, location of Gralex lustin S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gralex lustin S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gralex lustin S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gralex lustin S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gralex lustin S.A., employees, financial statistics.