BALLADINS

Contactgegevens BALLADINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLADINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLADINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. HOUBA DE STROOPER L. 600; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24761514 (+32-24761514) 24761514 (+32-24761514)

Fax (fax): +32 (61) 886-98-16 +32 (61) 886-98-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLADINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLADINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLADINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLADINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLADINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLADINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLADINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLADINS
Products information BALLADINS

BTW identificatienummer (tax): BE01848419189
Ondernemingsnummer: 1296630859
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BALLADINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLADINS
(Get full report from official database of BE for BALLADINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLADINS
Addition kinds of activities for BALLADINS

238700. Kleding riemen | Apparel belts
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
34210000. Bestek | Cutlery

Werken bij BALLADINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLADINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLADINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLADINS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

 • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

 • Laborant verpakking (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

 • Manager Slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DEBRA-GROUP

  Type: Vaste Job

  Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Payroll Specialist (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

 • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

 • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

 • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BALLADINS in sociale netwerken
Look for responds of BALLADINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLADINS. Laat een reactie achter voor BALLADINS. BALLADINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLADINS. Leave a respond for BALLADINS. BALLADINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLADINS op de google maps. Adres en contacten BALLADINS
Location of BALLADINS on the google maps. Address and contacts of BALLADINS

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLADINS BALLADINS: Van Tendeloo Gustaf BVBA | FE. DANIFLEIS | Van Baelen E | Thys A | Bertrand

Other related companies as BALLADINS: Van Tendeloo Gustaf BVBA | FE. DANIFLEIS | Van Baelen E | Thys A | Bertrand

BALLADINS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLADINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01848419189. Het bedrijf BALLADINS bevindt zich op het adres: A. HOUBA DE STROOPER L. 600; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 652,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BALLADINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALLADINS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLADINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLADINS, openstaande posities, locatie van BALLADINS op de kaart.

BALLADINS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALLADINS, company assigned to the tax number BE01848419189. The company BALLADINS is located at the address: A. HOUBA DE STROOPER L. 600; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 652,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in BALLADINS were not found.
The main activity of BALLADINS is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLADINS is not available. You also can look at reviews of BALLADINS, open positions, location of BALLADINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLADINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLADINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLADINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLADINS, employees, financial statistics.