Bach E.T.M. (Hotel)

Contactgegevens Bach E.T.M. (Hotel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bach E.T.M. (Hotel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bach E.T.M. (Hotel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vissersstraat 20; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 97 71 (+32-050 41 97 71) 050 41 97 71 (+32-050 41 97 71)

Fax (fax): 050 41 97 71 (+32-050 41 97 71) 050 41 97 71 (+32-050 41 97 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bach E.T.M. (Hotel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bach E.T.M. (Hotel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bach E.T.M. (Hotel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bach E.T.M. (Hotel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bach E.T.M. (Hotel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bach E.T.M. (Hotel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bach E.T.M. (Hotel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bach E.T.M. (Hotel)
Products information Bach E.T.M. (Hotel)

BTW identificatienummer (tax): BE04590332031
Ondernemingsnummer: 9706390380
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bach E.T.M. (Hotel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bach E.T.M. (Hotel)
(Get full report from official database of BE for Bach E.T.M. (Hotel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bach E.T.M. (Hotel)
Addition kinds of activities for Bach E.T.M. (Hotel)

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
35230305. Spreaders, meststoffen | Spreaders, fertilizer
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center

Werken bij Bach E.T.M. (Hotel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bach E.T.M. (Hotel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bach E.T.M. (Hotel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bach E.T.M. (Hotel). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Textiel Finishing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Milliken

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

 • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

 • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: AGO Roeselare Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

 • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

 • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

 • jobstudent (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

 • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

 • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Poco Loco

  Type: Vaste Job

  Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Bach E.T.M. (Hotel) in sociale netwerken
Look for responds of Bach E.T.M. (Hotel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bach E.T.M. (Hotel). Laat een reactie achter voor Bach E.T.M. (Hotel). Bach E.T.M. (Hotel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bach E.T.M. (Hotel). Leave a respond for Bach E.T.M. (Hotel). Bach E.T.M. (Hotel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bach E.T.M. (Hotel) op de google maps. Adres en contacten Bach E.T.M. (Hotel)
Location of Bach E.T.M. (Hotel) on the google maps. Address and contacts of Bach E.T.M. (Hotel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bach E.T.M. (Hotel) Bach E.T.M. (Hotel): Vandevelde S | JEUGDCLUB SORM | Lokra NV | Allard Sports S.A. | LOUIS JACOB

Other related companies as Bach E.T.M. (Hotel): Vandevelde S | JEUGDCLUB SORM | Lokra NV | Allard Sports S.A. | LOUIS JACOB

Bach E.T.M. (Hotel) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bach E.T.M. (Hotel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04590332031. Het bedrijf Bach E.T.M. (Hotel) bevindt zich op het adres: Vissersstraat 20; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bach E.T.M. (Hotel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bach E.T.M. (Hotel) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bach E.T.M. (Hotel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bach E.T.M. (Hotel), openstaande posities, locatie van Bach E.T.M. (Hotel) op de kaart.

Bach E.T.M. (Hotel) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bach E.T.M. (Hotel), company assigned to the tax number BE04590332031. The company Bach E.T.M. (Hotel) is located at the address: Vissersstraat 20; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Bach E.T.M. (Hotel) were not found.
The main activity of Bach E.T.M. (Hotel) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bach E.T.M. (Hotel) is not available. You also can look at reviews of Bach E.T.M. (Hotel), open positions, location of Bach E.T.M. (Hotel) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bach E.T.M. (Hotel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bach E.T.M. (Hotel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bach E.T.M. (Hotel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bach E.T.M. (Hotel), employees, financial statistics.