B & B De Meyer L

Contactgegevens B & B De Meyer L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & B De Meyer L: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & B De Meyer L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molendreef 73; 9920; Lovendegem, België

Telefoon (phone): 09 372 42 00 (+32-09 372 42 00) 09 372 42 00 (+32-09 372 42 00)

Fax (fax): +32 (53) 762-99-61 +32 (53) 762-99-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & B De Meyer L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & B De Meyer L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & B De Meyer L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & B De Meyer L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & B De Meyer L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & B De Meyer L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & B De Meyer L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & B De Meyer L
Products information B & B De Meyer L

BTW identificatienummer (tax): BE02382904052
Ondernemingsnummer: 7888977050
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in B & B De Meyer L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & B De Meyer L
(Get full report from official database of BE for B & B De Meyer L)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & B De Meyer L
Addition kinds of activities for B & B De Meyer L

354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
754200. wasstraten | Carwashes
07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual

Werken bij B & B De Meyer L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & B De Meyer L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & B De Meyer L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & B De Meyer L. Looking for open vacancies in other companies

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Printoperator (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

 • Operator (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

 • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • Medewerker frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

 • Chauffeur C / CE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

 • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

 • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

 • Tekenaar (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: De Bondt Verandas

  Type: Vaste Job

  Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

 • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van B & B De Meyer L in sociale netwerken
Look for responds of B & B De Meyer L in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & B De Meyer L. Laat een reactie achter voor B & B De Meyer L. B & B De Meyer L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & B De Meyer L. Leave a respond for B & B De Meyer L. B & B De Meyer L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & B De Meyer L op de google maps. Adres en contacten B & B De Meyer L
Location of B & B De Meyer L on the google maps. Address and contacts of B & B De Meyer L

Andere gerelateerde bedrijven als come B & B De Meyer L B & B De Meyer L: Alfa & Omega BVBA | RUSTHUIS DE HAZELAAR | RENE TIJSMANS | Roefs Wim | Netwise

Other related companies as B & B De Meyer L: Alfa & Omega BVBA | RUSTHUIS DE HAZELAAR | RENE TIJSMANS | Roefs Wim | Netwise

B & B De Meyer L is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B & B De Meyer L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382904052. Het bedrijf B & B De Meyer L bevindt zich op het adres: Molendreef 73; 9920; Lovendegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in B & B De Meyer L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & B De Meyer L is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & B De Meyer L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & B De Meyer L, openstaande posities, locatie van B & B De Meyer L op de kaart.

B & B De Meyer L is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is B & B De Meyer L, company assigned to the tax number BE02382904052. The company B & B De Meyer L is located at the address: Molendreef 73; 9920; Lovendegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in B & B De Meyer L were not found.
The main activity of B & B De Meyer L is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B & B De Meyer L is not available. You also can look at reviews of B & B De Meyer L, open positions, location of B & B De Meyer L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & B De Meyer L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & B De Meyer L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & B De Meyer L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & B De Meyer L, employees, financial statistics.