Azur

Contactgegevens Azur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijke Baan 37; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 83 16 (+32-059 23 83 16) 059 23 83 16 (+32-059 23 83 16)

Fax (fax): 059 23 83 17 (+32-059 23 83 17) 059 23 83 17 (+32-059 23 83 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azur
Products information Azur

BTW identificatienummer (tax): BE07669525146
Ondernemingsnummer: 2962707519
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Azur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azur
(Get full report from official database of BE for Azur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azur
Addition kinds of activities for Azur

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
20260204. Kwark | Cottage cheese
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
38249903. Parkeermeters | Parking meters
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service

Werken bij Azur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azur. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

 • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

 • Autopoetsers (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

 • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

 • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

 • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

Zoek naar antwoorden van Azur in sociale netwerken
Look for responds of Azur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azur. Laat een reactie achter voor Azur. Azur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azur. Leave a respond for Azur. Azur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azur op de google maps. Adres en contacten Azur
Location of Azur on the google maps. Address and contacts of Azur

Andere gerelateerde bedrijven als come Azur Azur: FORTIS | ANTOINE D'HOKER | HOTEL PRINSENHOF | Van Erck A | RIA PAUWELS

Other related companies as Azur: FORTIS | ANTOINE D'HOKER | HOTEL PRINSENHOF | Van Erck A | RIA PAUWELS

Azur is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07669525146. Het bedrijf Azur bevindt zich op het adres: Koninklijke Baan 37; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Azur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azur is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azur, openstaande posities, locatie van Azur op de kaart.

Azur is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azur, company assigned to the tax number BE07669525146. The company Azur is located at the address: Koninklijke Baan 37; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Azur were not found.
The main activity of Azur is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Azur is not available. You also can look at reviews of Azur, open positions, location of Azur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azur, employees, financial statistics.