Azaert & Aazaert NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Azaert & Aazaert NV
Private companiesHealth Services • Azaert & Aazaert NV

Contactgegevens Azaert & Aazaert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azaert & Aazaert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azaert & Aazaert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 31; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 15 99 (+32-050 41 15 99) 050 41 15 99 (+32-050 41 15 99)

Fax (fax): +32 (71) 827-47-75 +32 (71) 827-47-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azaert & Aazaert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azaert & Aazaert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azaert & Aazaert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azaert & Aazaert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azaert & Aazaert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azaert & Aazaert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azaert & Aazaert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azaert & Aazaert NV
Products information Azaert & Aazaert NV

BTW identificatienummer (tax): BE02432067871
Ondernemingsnummer: 9549835205
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Azaert & Aazaert NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azaert & Aazaert NV
(Get full report from official database of BE for Azaert & Aazaert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azaert & Aazaert NV
Addition kinds of activities for Azaert & Aazaert NV

504599. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
08110000. Houtwegen | Timber tracts
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec

Werken bij Azaert & Aazaert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azaert & Aazaert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azaert & Aazaert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azaert & Aazaert NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

  Regio: LEISELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

 • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

 • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

 • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

 • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

 • LOODGIETER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

 • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • chauffeur C (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • Elektricien (TESTELT)

  Regio: TESTELT

  Bedrijf: EWB TECHNICS

  Type: Werfreserve

  Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Azaert & Aazaert NV in sociale netwerken
Look for responds of Azaert & Aazaert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azaert & Aazaert NV. Laat een reactie achter voor Azaert & Aazaert NV. Azaert & Aazaert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azaert & Aazaert NV. Leave a respond for Azaert & Aazaert NV. Azaert & Aazaert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azaert & Aazaert NV op de google maps. Adres en contacten Azaert & Aazaert NV
Location of Azaert & Aazaert NV on the google maps. Address and contacts of Azaert & Aazaert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Azaert & Aazaert NV Azaert & Aazaert NV: Van Overmeire Patrick Schrijnwerkerij BVBA | GIAS BELGIUM | BAKKERIJ CHRIS | LUC LAVERS | FEDMA

Other related companies as Azaert & Aazaert NV: Van Overmeire Patrick Schrijnwerkerij BVBA | GIAS BELGIUM | BAKKERIJ CHRIS | LUC LAVERS | FEDMA

Azaert & Aazaert NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azaert & Aazaert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02432067871. Het bedrijf Azaert & Aazaert NV bevindt zich op het adres: Molenstraat 31; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Azaert & Aazaert NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azaert & Aazaert NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azaert & Aazaert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azaert & Aazaert NV, openstaande posities, locatie van Azaert & Aazaert NV op de kaart.

Azaert & Aazaert NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azaert & Aazaert NV, company assigned to the tax number BE02432067871. The company Azaert & Aazaert NV is located at the address: Molenstraat 31; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Azaert & Aazaert NV were not found.
The main activity of Azaert & Aazaert NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Azaert & Aazaert NV is not available. You also can look at reviews of Azaert & Aazaert NV, open positions, location of Azaert & Aazaert NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azaert & Aazaert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azaert & Aazaert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azaert & Aazaert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azaert & Aazaert NV, employees, financial statistics.