Axis-Brussels Airport

Contactgegevens Axis-Brussels Airport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axis-Brussels Airport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axis-Brussels Airport

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 749; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 30 33; 0474 47 45 64 (+32-02 759 30 33; 0474 47 45 64) 02 759 30 33; 0474 47 45 64 (+32-02 759 30 33; 0474 47 45 64)

Fax (fax): 02 759 30 36 (+32-02 759 30 36) 02 759 30 36 (+32-02 759 30 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axis-Brussels Airport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axis-Brussels Airport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axis-Brussels Airport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axis-Brussels Airport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axis-Brussels Airport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axis-Brussels Airport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axis-Brussels Airport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axis-Brussels Airport
Products information Axis-Brussels Airport

BTW identificatienummer (tax): BE02919860839
Ondernemingsnummer: 1441925048
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Axis-Brussels Airport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axis-Brussels Airport
(Get full report from official database of BE for Axis-Brussels Airport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axis-Brussels Airport
Addition kinds of activities for Axis-Brussels Airport

22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij Axis-Brussels Airport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axis-Brussels Airport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axis-Brussels Airport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axis-Brussels Airport. Looking for open vacancies in other companies

 • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: Viavera - Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SOWEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

 • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

 • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: LOGOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Flexijob

  Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Axis-Brussels Airport in sociale netwerken
Look for responds of Axis-Brussels Airport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axis-Brussels Airport. Laat een reactie achter voor Axis-Brussels Airport. Axis-Brussels Airport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axis-Brussels Airport. Leave a respond for Axis-Brussels Airport. Axis-Brussels Airport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axis-Brussels Airport op de google maps. Adres en contacten Axis-Brussels Airport
Location of Axis-Brussels Airport on the google maps. Address and contacts of Axis-Brussels Airport

Andere gerelateerde bedrijven als come Axis-Brussels Airport Axis-Brussels Airport: SUN CORNER | DE LINDEMOLEN | Y.W.C.A. | Mayfair | Henrard Patrick

Other related companies as Axis-Brussels Airport: SUN CORNER | DE LINDEMOLEN | Y.W.C.A. | Mayfair | Henrard Patrick

Axis-Brussels Airport is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axis-Brussels Airport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02919860839. Het bedrijf Axis-Brussels Airport bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 749; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Axis-Brussels Airport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axis-Brussels Airport is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axis-Brussels Airport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axis-Brussels Airport, openstaande posities, locatie van Axis-Brussels Airport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axis-Brussels Airport is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axis-Brussels Airport, company assigned to the tax number BE02919860839. The company Axis-Brussels Airport is located at the address: Leuvensesteenweg 749; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Axis-Brussels Airport were not found.
The main activity of Axis-Brussels Airport is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Axis-Brussels Airport is not available. You also can look at reviews of Axis-Brussels Airport, open positions, location of Axis-Brussels Airport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axis-Brussels Airport, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axis-Brussels Airport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axis-Brussels Airport, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axis-Brussels Airport, employees, financial statistics.