Avalon

Contactgegevens Avalon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avalon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avalon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waversesteenweg 329; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 688 47 88 (+32-02 688 47 88) 02 688 47 88 (+32-02 688 47 88)

Fax (fax): 02 688 47 98 (+32-02 688 47 98) 02 688 47 98 (+32-02 688 47 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avalon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avalon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avalon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avalon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avalon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avalon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avalon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avalon
Products information Avalon

BTW identificatienummer (tax): BE04526336669
Ondernemingsnummer: 5281921386
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avalon
(Get full report from official database of BE for Avalon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avalon
Addition kinds of activities for Avalon

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
09219900. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
23690202. Strandkleding: meisjes, kinder- en zuigelingen | Beachwear: girls', children's, and infants'
36749900. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
50519909. Vellen, metaal | Sheets, metal
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Avalon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avalon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avalon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avalon. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

 • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Studentenjob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

  Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

  Regio: Provincie Waals Brabant

  Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

  Type: Werfreserve

  Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Avalon in sociale netwerken
Look for responds of Avalon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avalon. Laat een reactie achter voor Avalon. Avalon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avalon. Leave a respond for Avalon. Avalon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avalon op de google maps. Adres en contacten Avalon
Location of Avalon on the google maps. Address and contacts of Avalon

Andere gerelateerde bedrijven als come Avalon Avalon: Van Ooteghem I | ELECTRO GEUENS NV | I.C.B. | GOLDTRONICS | A.R.T. NV

Other related companies as Avalon: Van Ooteghem I | ELECTRO GEUENS NV | I.C.B. | GOLDTRONICS | A.R.T. NV

Avalon is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Avalon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04526336669. Het bedrijf Avalon bevindt zich op het adres: Waversesteenweg 329; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Avalon is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avalon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avalon, openstaande posities, locatie van Avalon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avalon is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Avalon, company assigned to the tax number BE04526336669. The company Avalon is located at the address: Waversesteenweg 329; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Avalon is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Avalon is not available. You also can look at reviews of Avalon, open positions, location of Avalon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avalon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avalon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avalon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avalon, employees, financial statistics.