AUX COMTES DE CHINY

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AUX COMTES DE CHINY
Private companiesMiscellaneous Retail • AUX COMTES DE CHINY

Contactgegevens AUX COMTES DE CHINY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX COMTES DE CHINY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX COMTES DE CHINY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EMBARCAD?RE 35; 6810; CHINY, België

Telefoon (phone): 61320544 (+32-61320544) 61320544 (+32-61320544)

Fax (fax): +32 (61) 272-92-56 +32 (61) 272-92-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX COMTES DE CHINY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX COMTES DE CHINY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX COMTES DE CHINY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX COMTES DE CHINY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX COMTES DE CHINY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX COMTES DE CHINY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX COMTES DE CHINY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX COMTES DE CHINY
Products information AUX COMTES DE CHINY

BTW identificatienummer (tax): BE09036499023
Ondernemingsnummer: 1175506591
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in AUX COMTES DE CHINY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX COMTES DE CHINY
(Get full report from official database of BE for AUX COMTES DE CHINY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX COMTES DE CHINY
Addition kinds of activities for AUX COMTES DE CHINY

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
327300. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
50720201. Bestek | Cutlery
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij AUX COMTES DE CHINY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX COMTES DE CHINY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX COMTES DE CHINY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX COMTES DE CHINY. Looking for open vacancies in other companies

 • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

 • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

 • Verkoper showroom (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

 • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

 • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

    Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van AUX COMTES DE CHINY in sociale netwerken
Look for responds of AUX COMTES DE CHINY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX COMTES DE CHINY. Laat een reactie achter voor AUX COMTES DE CHINY. AUX COMTES DE CHINY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX COMTES DE CHINY. Leave a respond for AUX COMTES DE CHINY. AUX COMTES DE CHINY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX COMTES DE CHINY op de google maps. Adres en contacten AUX COMTES DE CHINY
Location of AUX COMTES DE CHINY on the google maps. Address and contacts of AUX COMTES DE CHINY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX COMTES DE CHINY AUX COMTES DE CHINY: MARC TEGHEM | DE RIJSTTAFEL | Claeys M | AS Racing Car SPRL | GARAGE HENRION

Other related companies as AUX COMTES DE CHINY: MARC TEGHEM | DE RIJSTTAFEL | Claeys M | AS Racing Car SPRL | GARAGE HENRION

AUX COMTES DE CHINY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX COMTES DE CHINY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036499023. Het bedrijf AUX COMTES DE CHINY bevindt zich op het adres: RUE DE L'EMBARCAD?RE 35; 6810; CHINY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AUX COMTES DE CHINY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX COMTES DE CHINY is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX COMTES DE CHINY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX COMTES DE CHINY, openstaande posities, locatie van AUX COMTES DE CHINY op de kaart.

AUX COMTES DE CHINY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX COMTES DE CHINY, company assigned to the tax number BE09036499023. The company AUX COMTES DE CHINY is located at the address: RUE DE L'EMBARCAD?RE 35; 6810; CHINY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in AUX COMTES DE CHINY were not found.
The main activity of AUX COMTES DE CHINY is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX COMTES DE CHINY is not available. You also can look at reviews of AUX COMTES DE CHINY, open positions, location of AUX COMTES DE CHINY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX COMTES DE CHINY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX COMTES DE CHINY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX COMTES DE CHINY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX COMTES DE CHINY, employees, financial statistics.