AUX CHEVALIERS

Contactgegevens AUX CHEVALIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX CHEVALIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX CHEVALIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-PLACE 8-9; 6887; HERBEUMONT, België

Telefoon (phone): 61411035 (+32-61411035) 61411035 (+32-61411035)

Fax (fax): +32 (61) 730-62-99 +32 (61) 730-62-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX CHEVALIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX CHEVALIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX CHEVALIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX CHEVALIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX CHEVALIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX CHEVALIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX CHEVALIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX CHEVALIERS
Products information AUX CHEVALIERS

BTW identificatienummer (tax): BE04211578369
Ondernemingsnummer: 9631958007
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AUX CHEVALIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX CHEVALIERS
(Get full report from official database of BE for AUX CHEVALIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX CHEVALIERS
Addition kinds of activities for AUX CHEVALIERS

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service

Werken bij AUX CHEVALIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX CHEVALIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX CHEVALIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX CHEVALIERS. Looking for open vacancies in other companies

 • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

 • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

 • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

 • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

 • Bandenmonteur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van AUX CHEVALIERS in sociale netwerken
Look for responds of AUX CHEVALIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX CHEVALIERS. Laat een reactie achter voor AUX CHEVALIERS. AUX CHEVALIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX CHEVALIERS. Leave a respond for AUX CHEVALIERS. AUX CHEVALIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX CHEVALIERS op de google maps. Adres en contacten AUX CHEVALIERS
Location of AUX CHEVALIERS on the google maps. Address and contacts of AUX CHEVALIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX CHEVALIERS AUX CHEVALIERS: Seminar Services | ETERNIT EN SNELDEK | ETIENNE VELGHE | GEERT BAESTAENS | BT Belgium SA

Other related companies as AUX CHEVALIERS: Seminar Services | ETERNIT EN SNELDEK | ETIENNE VELGHE | GEERT BAESTAENS | BT Belgium SA

AUX CHEVALIERS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX CHEVALIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04211578369. Het bedrijf AUX CHEVALIERS bevindt zich op het adres: GRAND-PLACE 8-9; 6887; HERBEUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AUX CHEVALIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX CHEVALIERS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX CHEVALIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX CHEVALIERS, openstaande posities, locatie van AUX CHEVALIERS op de kaart.

AUX CHEVALIERS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX CHEVALIERS, company assigned to the tax number BE04211578369. The company AUX CHEVALIERS is located at the address: GRAND-PLACE 8-9; 6887; HERBEUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in AUX CHEVALIERS were not found.
The main activity of AUX CHEVALIERS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX CHEVALIERS is not available. You also can look at reviews of AUX CHEVALIERS, open positions, location of AUX CHEVALIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX CHEVALIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX CHEVALIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX CHEVALIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX CHEVALIERS, employees, financial statistics.