ETIENNE VELGHE

Contactgegevens ETIENNE VELGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE VELGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE VELGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIESTRAAT 62; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56412975 (+32-56412975) 56412975 (+32-56412975)

Fax (fax): +32 (59) 512-23-31 +32 (59) 512-23-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE VELGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE VELGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE VELGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE VELGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE VELGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE VELGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE VELGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE VELGHE
Products information ETIENNE VELGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08216369628
Ondernemingsnummer: 7358062744
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ETIENNE VELGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE VELGHE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE VELGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE VELGHE
Addition kinds of activities for ETIENNE VELGHE

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
28190603. hydrazine | Hydrazine
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment

Werken bij ETIENNE VELGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE VELGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE VELGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE VELGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE VELGHE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE VELGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE VELGHE. Laat een reactie achter voor ETIENNE VELGHE. ETIENNE VELGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE VELGHE. Leave a respond for ETIENNE VELGHE. ETIENNE VELGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE VELGHE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE VELGHE
Location of ETIENNE VELGHE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE VELGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE VELGHE ETIENNE VELGHE: OUEST-VIANDES | GARAGE SIMAL | FRANK EECKHOUT | P. WYSEUR | Meubelen Guido

Other related companies as ETIENNE VELGHE: OUEST-VIANDES | GARAGE SIMAL | FRANK EECKHOUT | P. WYSEUR | Meubelen Guido

ETIENNE VELGHE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE VELGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08216369628. Het bedrijf ETIENNE VELGHE bevindt zich op het adres: LEIESTRAAT 62; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drogisterijen. Producten gemaakt in ETIENNE VELGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE VELGHE is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE VELGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE VELGHE, openstaande posities, locatie van ETIENNE VELGHE op de kaart.

ETIENNE VELGHE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE VELGHE, company assigned to the tax number BE08216369628. The company ETIENNE VELGHE is located at the address: LEIESTRAAT 62; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drogisterijen. Products created in ETIENNE VELGHE were not found.
The main activity of ETIENNE VELGHE is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE VELGHE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE VELGHE, open positions, location of ETIENNE VELGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE VELGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE VELGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE VELGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE VELGHE, employees, financial statistics.