Aux Arcades

Contactgegevens Aux Arcades: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aux Arcades: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aux Arcades

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Bertholet 4; 6690; Vielsalm, België

Telefoon (phone): 080 21 61 59 (+32-080 21 61 59) 080 21 61 59 (+32-080 21 61 59)

Fax (fax): +32 (16) 714-75-25 +32 (16) 714-75-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aux Arcades: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aux Arcades"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aux Arcades"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aux Arcades, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aux Arcades. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aux Arcades, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aux Arcades. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aux Arcades
Products information Aux Arcades

BTW identificatienummer (tax): BE03046203613
Ondernemingsnummer: 9983795166
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Aux Arcades zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aux Arcades
(Get full report from official database of BE for Aux Arcades)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aux Arcades
Addition kinds of activities for Aux Arcades

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
28650300. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
50630305. Stroomdraad en kabel | Power wire and cable
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
58130100. Bars en lounges | Bars and lounges

Werken bij Aux Arcades: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aux Arcades: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aux Arcades. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aux Arcades. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

 • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

 • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

 • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

 • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ALSIC

  Type: Vaste Job

  ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: B.M.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Aux Arcades in sociale netwerken
Look for responds of Aux Arcades in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aux Arcades. Laat een reactie achter voor Aux Arcades. Aux Arcades bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aux Arcades. Leave a respond for Aux Arcades. Aux Arcades on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aux Arcades op de google maps. Adres en contacten Aux Arcades
Location of Aux Arcades on the google maps. Address and contacts of Aux Arcades

Andere gerelateerde bedrijven als come Aux Arcades Aux Arcades: FLDEPRINCE NV | Taelman L | RAMO VERDE | BEUSE GRAPHIC | Desloovere Sofie

Other related companies as Aux Arcades: FLDEPRINCE NV | Taelman L | RAMO VERDE | BEUSE GRAPHIC | Desloovere Sofie

Aux Arcades is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aux Arcades, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03046203613. Het bedrijf Aux Arcades bevindt zich op het adres: Rue Jean Bertholet 4; 6690; Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Aux Arcades zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aux Arcades is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aux Arcades is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aux Arcades, openstaande posities, locatie van Aux Arcades op de kaart.

Aux Arcades is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aux Arcades, company assigned to the tax number BE03046203613. The company Aux Arcades is located at the address: Rue Jean Bertholet 4; 6690; Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Aux Arcades were not found.
The main activity of Aux Arcades is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aux Arcades is not available. You also can look at reviews of Aux Arcades, open positions, location of Aux Arcades on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aux Arcades, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aux Arcades, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aux Arcades, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aux Arcades, employees, financial statistics.