Auberge du Wayai SA

Contactgegevens Auberge du Wayai SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Wayai SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Wayai SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stockay 2; 4845; Jalhay (Sart), België

Telefoon (phone): 087 47 53 93 (+32-087 47 53 93) 087 47 53 93 (+32-087 47 53 93)

Fax (fax): 087 47 53 95 (+32-087 47 53 95) 087 47 53 95 (+32-087 47 53 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Wayai SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Wayai SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Wayai SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Wayai SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Wayai SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Wayai SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Wayai SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Wayai SA
Products information Auberge du Wayai SA

BTW identificatienummer (tax): BE02845428466
Ondernemingsnummer: 7072692871
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Auberge du Wayai SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Wayai SA
(Get full report from official database of BE for Auberge du Wayai SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Wayai SA
Addition kinds of activities for Auberge du Wayai SA

308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant

Werken bij Auberge du Wayai SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Wayai SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Wayai SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Wayai SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

  Regio: MICHELBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

 • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

 • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

 • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

 • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: STEMINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van Auberge du Wayai SA in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Wayai SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Wayai SA. Laat een reactie achter voor Auberge du Wayai SA. Auberge du Wayai SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Wayai SA. Leave a respond for Auberge du Wayai SA. Auberge du Wayai SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Wayai SA op de google maps. Adres en contacten Auberge du Wayai SA
Location of Auberge du Wayai SA on the google maps. Address and contacts of Auberge du Wayai SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Wayai SA Auberge du Wayai SA: Ecuries du Tordoir | Croughs H | KREATOS | FR?D?RIQUE BONNEWIJN | JACOB, AMZEL

Other related companies as Auberge du Wayai SA: Ecuries du Tordoir | Croughs H | KREATOS | FR?D?RIQUE BONNEWIJN | JACOB, AMZEL

Auberge du Wayai SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Wayai SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02845428466. Het bedrijf Auberge du Wayai SA bevindt zich op het adres: Stockay 2; 4845; Jalhay (Sart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge du Wayai SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge du Wayai SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Wayai SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Wayai SA, openstaande posities, locatie van Auberge du Wayai SA op de kaart.

Auberge du Wayai SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge du Wayai SA, company assigned to the tax number BE02845428466. The company Auberge du Wayai SA is located at the address: Stockay 2; 4845; Jalhay (Sart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Auberge du Wayai SA were not found.
The main activity of Auberge du Wayai SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Wayai SA is not available. You also can look at reviews of Auberge du Wayai SA, open positions, location of Auberge du Wayai SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Wayai SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Wayai SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Wayai SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Wayai SA, employees, financial statistics.