Auberge du Vieux Stoumont

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Auberge du Vieux Stoumont
Private companiesHealth Services • Auberge du Vieux Stoumont

Contactgegevens Auberge du Vieux Stoumont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Vieux Stoumont: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Vieux Stoumont

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de l'Amblève 56; 4987; Stoumont, België

Telefoon (phone): 080 78 55 68 (+32-080 78 55 68) 080 78 55 68 (+32-080 78 55 68)

Fax (fax): +32 (19) 462-30-47 +32 (19) 462-30-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Vieux Stoumont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Vieux Stoumont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Vieux Stoumont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Vieux Stoumont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Vieux Stoumont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Vieux Stoumont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Vieux Stoumont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Vieux Stoumont
Products information Auberge du Vieux Stoumont

BTW identificatienummer (tax): BE06912292480
Ondernemingsnummer: 1365020751
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Auberge du Vieux Stoumont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Vieux Stoumont
(Get full report from official database of BE for Auberge du Vieux Stoumont)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Vieux Stoumont
Addition kinds of activities for Auberge du Vieux Stoumont

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec

Werken bij Auberge du Vieux Stoumont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Vieux Stoumont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Vieux Stoumont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Vieux Stoumont. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

 • Elektricien (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

 • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Progress HR

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

 • Winkelbediende (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: D-VERSMARKT

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Auberge du Vieux Stoumont in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Vieux Stoumont in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Vieux Stoumont. Laat een reactie achter voor Auberge du Vieux Stoumont. Auberge du Vieux Stoumont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Vieux Stoumont. Leave a respond for Auberge du Vieux Stoumont. Auberge du Vieux Stoumont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Vieux Stoumont op de google maps. Adres en contacten Auberge du Vieux Stoumont
Location of Auberge du Vieux Stoumont on the google maps. Address and contacts of Auberge du Vieux Stoumont

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Vieux Stoumont Auberge du Vieux Stoumont: Kantoor Verhoeven-Verbeek COM V | COIFFURE MILENA | Mercator | Inac SA | DEBAERE

Other related companies as Auberge du Vieux Stoumont: Kantoor Verhoeven-Verbeek COM V | COIFFURE MILENA | Mercator | Inac SA | DEBAERE

Auberge du Vieux Stoumont is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Vieux Stoumont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06912292480. Het bedrijf Auberge du Vieux Stoumont bevindt zich op het adres: Route de l'Amblève 56; 4987; Stoumont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge du Vieux Stoumont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge du Vieux Stoumont is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Vieux Stoumont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Vieux Stoumont, openstaande posities, locatie van Auberge du Vieux Stoumont op de kaart.

Auberge du Vieux Stoumont is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge du Vieux Stoumont, company assigned to the tax number BE06912292480. The company Auberge du Vieux Stoumont is located at the address: Route de l'Amblève 56; 4987; Stoumont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Auberge du Vieux Stoumont were not found.
The main activity of Auberge du Vieux Stoumont is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Vieux Stoumont is not available. You also can look at reviews of Auberge du Vieux Stoumont, open positions, location of Auberge du Vieux Stoumont on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Vieux Stoumont, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Vieux Stoumont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Vieux Stoumont, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Vieux Stoumont, employees, financial statistics.