Auberge du Poteaupré SNC

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Auberge du Poteaupré SNC
Private companiesInsurance Carriers • Auberge du Poteaupré SNC

Contactgegevens Auberge du Poteaupré SNC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Poteaupré SNC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Poteaupré SNC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Poteaupré 5; 6464; Chimay (Forges), België

Telefoon (phone): 060 21 14 33 (+32-060 21 14 33) 060 21 14 33 (+32-060 21 14 33)

Fax (fax): 060 21 44 04 (+32-060 21 44 04) 060 21 44 04 (+32-060 21 44 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Poteaupré SNC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Poteaupré SNC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Poteaupré SNC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Poteaupré SNC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Poteaupré SNC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Poteaupré SNC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Poteaupré SNC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Poteaupré SNC
Products information Auberge du Poteaupré SNC

BTW identificatienummer (tax): BE05417602539
Ondernemingsnummer: 1854461669
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Poteaupré SNC
(Get full report from official database of BE for Auberge du Poteaupré SNC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Poteaupré SNC
Addition kinds of activities for Auberge du Poteaupré SNC

34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
52110103. lambrizering | Paneling
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Auberge du Poteaupré SNC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Poteaupré SNC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Poteaupré SNC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Poteaupré SNC. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

 • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

 • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Absolute@work

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

  Regio: VLIERMAAL

  Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van Auberge du Poteaupré SNC in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Poteaupré SNC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Poteaupré SNC. Laat een reactie achter voor Auberge du Poteaupré SNC. Auberge du Poteaupré SNC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Poteaupré SNC. Leave a respond for Auberge du Poteaupré SNC. Auberge du Poteaupré SNC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Poteaupré SNC op de google maps. Adres en contacten Auberge du Poteaupré SNC
Location of Auberge du Poteaupré SNC on the google maps. Address and contacts of Auberge du Poteaupré SNC

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Poteaupré SNC Auberge du Poteaupré SNC: QUALITY FINANCE | DSB Print BVBA-SPRL | Postermatic | WEINBERG TRAVEL BVBA | MAISON ZAKAR?IN

Other related companies as Auberge du Poteaupré SNC: QUALITY FINANCE | DSB Print BVBA-SPRL | Postermatic | WEINBERG TRAVEL BVBA | MAISON ZAKAR?IN

Auberge du Poteaupré SNC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Poteaupré SNC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05417602539. Het bedrijf Auberge du Poteaupré SNC bevindt zich op het adres: Rue Poteaupré 5; 6464; Chimay (Forges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge du Poteaupré SNC is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Poteaupré SNC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Poteaupré SNC, openstaande posities, locatie van Auberge du Poteaupré SNC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge du Poteaupré SNC is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge du Poteaupré SNC, company assigned to the tax number BE05417602539. The company Auberge du Poteaupré SNC is located at the address: Rue Poteaupré 5; 6464; Chimay (Forges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge du Poteaupré SNC is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Poteaupré SNC is not available. You also can look at reviews of Auberge du Poteaupré SNC, open positions, location of Auberge du Poteaupré SNC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Poteaupré SNC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Poteaupré SNC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Poteaupré SNC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Poteaupré SNC, employees, financial statistics.