AUBERGE DU LAC

Contactgegevens AUBERGE DU LAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBERGE DU LAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBERGE DU LAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LAC 24; 4950; WAIMES, België

Telefoon (phone): 80444159 (+32-80444159) 80444159 (+32-80444159)

Fax (fax): +32 (87) 788-56-46 +32 (87) 788-56-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBERGE DU LAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBERGE DU LAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBERGE DU LAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBERGE DU LAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBERGE DU LAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBERGE DU LAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBERGE DU LAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBERGE DU LAC
Products information AUBERGE DU LAC

BTW identificatienummer (tax): BE05795806884
Ondernemingsnummer: 4826538085
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in AUBERGE DU LAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBERGE DU LAC
(Get full report from official database of BE for AUBERGE DU LAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBERGE DU LAC
Addition kinds of activities for AUBERGE DU LAC

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
259103. Venster tinten | Window shades
26790204. Gevulde platen van eierschaal, gegoten pulp: uit gekochte materialen | Egg case filler flats, molded pulp: from purchased material
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon

Werken bij AUBERGE DU LAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBERGE DU LAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBERGE DU LAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBERGE DU LAC. Looking for open vacancies in other companies

 • Copywriter (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

 • Monteur (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

 • Ploegbaas Bekister (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van AUBERGE DU LAC in sociale netwerken
Look for responds of AUBERGE DU LAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBERGE DU LAC. Laat een reactie achter voor AUBERGE DU LAC. AUBERGE DU LAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBERGE DU LAC. Leave a respond for AUBERGE DU LAC. AUBERGE DU LAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBERGE DU LAC op de google maps. Adres en contacten AUBERGE DU LAC
Location of AUBERGE DU LAC on the google maps. Address and contacts of AUBERGE DU LAC

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBERGE DU LAC AUBERGE DU LAC: MYLLE ELECTRO | PETER ZWAENEPOEL | Bewico BVBA | P.G. ASSUR | KAISER & KRAFT

Other related companies as AUBERGE DU LAC: MYLLE ELECTRO | PETER ZWAENEPOEL | Bewico BVBA | P.G. ASSUR | KAISER & KRAFT

AUBERGE DU LAC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUBERGE DU LAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05795806884. Het bedrijf AUBERGE DU LAC bevindt zich op het adres: RUE DU LAC 24; 4950; WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AUBERGE DU LAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUBERGE DU LAC is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBERGE DU LAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBERGE DU LAC, openstaande posities, locatie van AUBERGE DU LAC op de kaart.

AUBERGE DU LAC is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUBERGE DU LAC, company assigned to the tax number BE05795806884. The company AUBERGE DU LAC is located at the address: RUE DU LAC 24; 4950; WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in AUBERGE DU LAC were not found.
The main activity of AUBERGE DU LAC is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBERGE DU LAC is not available. You also can look at reviews of AUBERGE DU LAC, open positions, location of AUBERGE DU LAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBERGE DU LAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBERGE DU LAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBERGE DU LAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBERGE DU LAC, employees, financial statistics.