Auberge du Carrefour SPRL

Contactgegevens Auberge du Carrefour SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Carrefour SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Carrefour SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fraiture; 6690; Vielsalm (Bihain), België

Telefoon (phone): 080 41 87 47 (+32-080 41 87 47) 080 41 87 47 (+32-080 41 87 47)

Fax (fax): 080 41 88 60 (+32-080 41 88 60) 080 41 88 60 (+32-080 41 88 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Carrefour SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Carrefour SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Carrefour SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Carrefour SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Carrefour SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Carrefour SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Carrefour SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Carrefour SPRL
Products information Auberge du Carrefour SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03220611572
Ondernemingsnummer: 7981811523
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Carrefour SPRL
(Get full report from official database of BE for Auberge du Carrefour SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Carrefour SPRL
Addition kinds of activities for Auberge du Carrefour SPRL

295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij Auberge du Carrefour SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Carrefour SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Carrefour SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Carrefour SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

 • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

 • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

 • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

 • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

 • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: VIKING

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Auberge du Carrefour SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Carrefour SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Carrefour SPRL. Laat een reactie achter voor Auberge du Carrefour SPRL. Auberge du Carrefour SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Carrefour SPRL. Leave a respond for Auberge du Carrefour SPRL. Auberge du Carrefour SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Carrefour SPRL op de google maps. Adres en contacten Auberge du Carrefour SPRL
Location of Auberge du Carrefour SPRL on the google maps. Address and contacts of Auberge du Carrefour SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Carrefour SPRL Auberge du Carrefour SPRL: PUTMAN FRERES SA | SNACK-BAR BLUE LAGOON | LA BELFAG?TAINE | COFATHEC KORB | MARCA GOSSELIES

Other related companies as Auberge du Carrefour SPRL: PUTMAN FRERES SA | SNACK-BAR BLUE LAGOON | LA BELFAG?TAINE | COFATHEC KORB | MARCA GOSSELIES

Auberge du Carrefour SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Carrefour SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03220611572. Het bedrijf Auberge du Carrefour SPRL bevindt zich op het adres: Fraiture; 6690; Vielsalm (Bihain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge du Carrefour SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Carrefour SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Carrefour SPRL, openstaande posities, locatie van Auberge du Carrefour SPRL op de kaart.

Auberge du Carrefour SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge du Carrefour SPRL, company assigned to the tax number BE03220611572. The company Auberge du Carrefour SPRL is located at the address: Fraiture; 6690; Vielsalm (Bihain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge du Carrefour SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Carrefour SPRL is not available. You also can look at reviews of Auberge du Carrefour SPRL, open positions, location of Auberge du Carrefour SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Carrefour SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Carrefour SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Carrefour SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Carrefour SPRL, employees, financial statistics.