Auberge des Perées (L') SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Auberge des Perées (L') SPRL
Private companiesMotion Pictures • Auberge des Perées (L') SPRL

Contactgegevens Auberge des Perées (L') SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge des Perées (L') SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge des Perées (L') SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Pairées 37; 5580; Rochefort (Wavreille), België

Telefoon (phone): 084 36 62 77 (+32-084 36 62 77) 084 36 62 77 (+32-084 36 62 77)

Fax (fax): 084 36 72 05 (+32-084 36 72 05) 084 36 72 05 (+32-084 36 72 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge des Perées (L') SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge des Perées (L') SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge des Perées (L') SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge des Perées (L') SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge des Perées (L') SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge des Perées (L') SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge des Perées (L') SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge des Perées (L') SPRL
Products information Auberge des Perées (L') SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08520416259
Ondernemingsnummer: 5512084960
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Auberge des Perées (L') SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge des Perées (L') SPRL
(Get full report from official database of BE for Auberge des Perées (L') SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge des Perées (L') SPRL
Addition kinds of activities for Auberge des Perées (L') SPRL

364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
28139905. Waterstof | Hydrogen
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
49590201. Malaria controle | Malaria control
50469910. Onderwijsmachines, elektronisch | Teaching machines, electronic
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij Auberge des Perées (L') SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge des Perées (L') SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge des Perées (L') SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge des Perées (L') SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • Bordenbouwer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

 • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

 • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: NOOZ

  Type: Vaste Job

  Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

 • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

  Regio: OPPUURS

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

 • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Auberge des Perées (L') SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auberge des Perées (L') SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge des Perées (L') SPRL. Laat een reactie achter voor Auberge des Perées (L') SPRL. Auberge des Perées (L') SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge des Perées (L') SPRL. Leave a respond for Auberge des Perées (L') SPRL. Auberge des Perées (L') SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge des Perées (L') SPRL op de google maps. Adres en contacten Auberge des Perées (L') SPRL
Location of Auberge des Perées (L') SPRL on the google maps. Address and contacts of Auberge des Perées (L') SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge des Perées (L') SPRL Auberge des Perées (L') SPRL: MENUISERIE ROGER | STIERNON JEAN | BENFIELD GREIG LTD | Museum voor Industri?le Archeologie en Textiel,MIAT | COPPENS BRANDSTOFFEN

Other related companies as Auberge des Perées (L') SPRL: MENUISERIE ROGER | STIERNON JEAN | BENFIELD GREIG LTD | Museum voor Industri?le Archeologie en Textiel,MIAT | COPPENS BRANDSTOFFEN

Auberge des Perées (L') SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge des Perées (L') SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08520416259. Het bedrijf Auberge des Perées (L') SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Pairées 37; 5580; Rochefort (Wavreille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge des Perées (L') SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge des Perées (L') SPRL is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge des Perées (L') SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge des Perées (L') SPRL, openstaande posities, locatie van Auberge des Perées (L') SPRL op de kaart.

Auberge des Perées (L') SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge des Perées (L') SPRL, company assigned to the tax number BE08520416259. The company Auberge des Perées (L') SPRL is located at the address: Rue des Pairées 37; 5580; Rochefort (Wavreille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Auberge des Perées (L') SPRL were not found.
The main activity of Auberge des Perées (L') SPRL is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge des Perées (L') SPRL is not available. You also can look at reviews of Auberge des Perées (L') SPRL, open positions, location of Auberge des Perées (L') SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge des Perées (L') SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge des Perées (L') SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge des Perées (L') SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge des Perées (L') SPRL, employees, financial statistics.