Auberge De Lens SPRL

Contactgegevens Auberge De Lens SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge De Lens SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge De Lens SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Calvaire 142; 7870; Lens, België

Telefoon (phone): 065 22 90 41 (+32-065 22 90 41) 065 22 90 41 (+32-065 22 90 41)

Fax (fax): +32 (14) 121-12-44 +32 (14) 121-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge De Lens SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge De Lens SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge De Lens SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge De Lens SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge De Lens SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge De Lens SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge De Lens SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge De Lens SPRL
Products information Auberge De Lens SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09359771728
Ondernemingsnummer: 5911987304
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge De Lens SPRL
(Get full report from official database of BE for Auberge De Lens SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge De Lens SPRL
Addition kinds of activities for Auberge De Lens SPRL

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
3911. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school

Werken bij Auberge De Lens SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge De Lens SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge De Lens SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge De Lens SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

 • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

 • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

 • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DI MASSIMO

  Type: Studentenjob

  Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

 • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Auberge De Lens SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auberge De Lens SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge De Lens SPRL. Laat een reactie achter voor Auberge De Lens SPRL. Auberge De Lens SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge De Lens SPRL. Leave a respond for Auberge De Lens SPRL. Auberge De Lens SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge De Lens SPRL op de google maps. Adres en contacten Auberge De Lens SPRL
Location of Auberge De Lens SPRL on the google maps. Address and contacts of Auberge De Lens SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge De Lens SPRL Auberge De Lens SPRL: De Maere V | C.M. BOIS | Horwek | BUREAU DONY | Bertiau H

Other related companies as Auberge De Lens SPRL: De Maere V | C.M. BOIS | Horwek | BUREAU DONY | Bertiau H

Auberge De Lens SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge De Lens SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09359771728. Het bedrijf Auberge De Lens SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Calvaire 142; 7870; Lens. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge De Lens SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge De Lens SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge De Lens SPRL, openstaande posities, locatie van Auberge De Lens SPRL op de kaart.

Auberge De Lens SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge De Lens SPRL, company assigned to the tax number BE09359771728. The company Auberge De Lens SPRL is located at the address: Rue du Calvaire 142; 7870; Lens. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge De Lens SPRL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge De Lens SPRL is not available. You also can look at reviews of Auberge De Lens SPRL, open positions, location of Auberge De Lens SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge De Lens SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge De Lens SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge De Lens SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge De Lens SPRL, employees, financial statistics.