Auberge de la Vallée (L')

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Auberge de la Vallée (L')
Private companiesEducational Services • Auberge de la Vallée (L')

Contactgegevens Auberge de la Vallée (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de la Vallée (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de la Vallée (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 52; 6820; Florenville, België

Telefoon (phone): 061 32 04 43 (+32-061 32 04 43) 061 32 04 43 (+32-061 32 04 43)

Fax (fax): 061 32 04 43 (+32-061 32 04 43) 061 32 04 43 (+32-061 32 04 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de la Vallée (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de la Vallée (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de la Vallée (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de la Vallée (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de la Vallée (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de la Vallée (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de la Vallée (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de la Vallée (L')
Products information Auberge de la Vallée (L')

BTW identificatienummer (tax): BE06540130615
Ondernemingsnummer: 2518859863
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Auberge de la Vallée (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de la Vallée (L')
(Get full report from official database of BE for Auberge de la Vallée (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de la Vallée (L')
Addition kinds of activities for Auberge de la Vallée (L')

01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet

Werken bij Auberge de la Vallée (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de la Vallée (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de la Vallée (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de la Vallée (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

 • Autopoetsers (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

 • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

 • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

 • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

 • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

 • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VESTRA

  Type: Vaste Job

  Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Auberge de la Vallée (L') in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de la Vallée (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de la Vallée (L'). Laat een reactie achter voor Auberge de la Vallée (L'). Auberge de la Vallée (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de la Vallée (L'). Leave a respond for Auberge de la Vallée (L'). Auberge de la Vallée (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de la Vallée (L') op de google maps. Adres en contacten Auberge de la Vallée (L')
Location of Auberge de la Vallée (L') on the google maps. Address and contacts of Auberge de la Vallée (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de la Vallée (L') Auberge de la Vallée (L'): EROT´X STARS | Gekiere J | EMILE DURANT | STERCK KEUKENS | DE BOOMGAARD

Other related companies as Auberge de la Vallée (L'): EROT´X STARS | Gekiere J | EMILE DURANT | STERCK KEUKENS | DE BOOMGAARD

Auberge de la Vallée (L') is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de la Vallée (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540130615. Het bedrijf Auberge de la Vallée (L') bevindt zich op het adres: Place Albert I 52; 6820; Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge de la Vallée (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge de la Vallée (L') is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de la Vallée (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de la Vallée (L'), openstaande posities, locatie van Auberge de la Vallée (L') op de kaart.

Auberge de la Vallée (L') is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de la Vallée (L'), company assigned to the tax number BE06540130615. The company Auberge de la Vallée (L') is located at the address: Place Albert I 52; 6820; Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Auberge de la Vallée (L') were not found.
The main activity of Auberge de la Vallée (L') is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de la Vallée (L') is not available. You also can look at reviews of Auberge de la Vallée (L'), open positions, location of Auberge de la Vallée (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de la Vallée (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de la Vallée (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de la Vallée (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de la Vallée (L'), employees, financial statistics.