Auberge de la Petite Somme

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Auberge de la Petite Somme
Private companiesWater Transportation • Auberge de la Petite Somme

Contactgegevens Auberge de la Petite Somme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de la Petite Somme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de la Petite Somme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 2; 6940; Durbuy (Septon), België

Telefoon (phone): 086 32 21 34 (+32-086 32 21 34) 086 32 21 34 (+32-086 32 21 34)

Fax (fax): 086 32 21 34; 086 32 15 54 (+32-086 32 21 34; 086 32 15 54) 086 32 21 34; 086 32 15 54 (+32-086 32 21 34; 086 32 15 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de la Petite Somme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de la Petite Somme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de la Petite Somme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de la Petite Somme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de la Petite Somme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de la Petite Somme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de la Petite Somme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de la Petite Somme
Products information Auberge de la Petite Somme

BTW identificatienummer (tax): BE08062286376
Ondernemingsnummer: 1147216796
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Auberge de la Petite Somme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de la Petite Somme
(Get full report from official database of BE for Auberge de la Petite Somme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de la Petite Somme
Addition kinds of activities for Auberge de la Petite Somme

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij Auberge de la Petite Somme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de la Petite Somme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de la Petite Somme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de la Petite Somme. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

 • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

 • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

 • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

 • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T LOGOBLOK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

 • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: CAROS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

 • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van Auberge de la Petite Somme in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de la Petite Somme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de la Petite Somme. Laat een reactie achter voor Auberge de la Petite Somme. Auberge de la Petite Somme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de la Petite Somme. Leave a respond for Auberge de la Petite Somme. Auberge de la Petite Somme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de la Petite Somme op de google maps. Adres en contacten Auberge de la Petite Somme
Location of Auberge de la Petite Somme on the google maps. Address and contacts of Auberge de la Petite Somme

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de la Petite Somme Auberge de la Petite Somme: PETIT DELICE (LE) | SIMONE FEYAERTS | COJASSUR | VEILINGHUIS BONTE & SIOEN | Decoelec SPRL

Other related companies as Auberge de la Petite Somme: PETIT DELICE (LE) | SIMONE FEYAERTS | COJASSUR | VEILINGHUIS BONTE & SIOEN | Decoelec SPRL

Auberge de la Petite Somme is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de la Petite Somme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062286376. Het bedrijf Auberge de la Petite Somme bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 2; 6940; Durbuy (Septon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge de la Petite Somme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge de la Petite Somme is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de la Petite Somme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de la Petite Somme, openstaande posities, locatie van Auberge de la Petite Somme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge de la Petite Somme is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de la Petite Somme, company assigned to the tax number BE08062286376. The company Auberge de la Petite Somme is located at the address: Rue du Moulin 2; 6940; Durbuy (Septon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Auberge de la Petite Somme were not found.
The main activity of Auberge de la Petite Somme is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de la Petite Somme is not available. You also can look at reviews of Auberge de la Petite Somme, open positions, location of Auberge de la Petite Somme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de la Petite Somme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de la Petite Somme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de la Petite Somme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de la Petite Somme, employees, financial statistics.