Auberge de la Lesse

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Auberge de la Lesse

Contactgegevens Auberge de la Lesse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de la Lesse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de la Lesse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gare de Gendron-Celles 1; 5561; Houyet (Celles), België

Telefoon (phone): 082 66 73 02 (+32-082 66 73 02) 082 66 73 02 (+32-082 66 73 02)

Fax (fax): 082 66 76 15 (+32-082 66 76 15) 082 66 76 15 (+32-082 66 76 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de la Lesse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de la Lesse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de la Lesse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de la Lesse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de la Lesse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de la Lesse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de la Lesse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de la Lesse
Products information Auberge de la Lesse

BTW identificatienummer (tax): BE02371093750
Ondernemingsnummer: 7188323974
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de la Lesse
(Get full report from official database of BE for Auberge de la Lesse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de la Lesse
Addition kinds of activities for Auberge de la Lesse

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
28191005. Zwaar water | Heavy water
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
34430903. standpijpen | Standpipes
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij Auberge de la Lesse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de la Lesse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de la Lesse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de la Lesse. Looking for open vacancies in other companies

 • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

 • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

 • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

  Type: Studentenjob

  Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

 • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • Winkelbediende (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: D-VERSMARKT

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Auberge de la Lesse in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de la Lesse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de la Lesse. Laat een reactie achter voor Auberge de la Lesse. Auberge de la Lesse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de la Lesse. Leave a respond for Auberge de la Lesse. Auberge de la Lesse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de la Lesse op de google maps. Adres en contacten Auberge de la Lesse
Location of Auberge de la Lesse on the google maps. Address and contacts of Auberge de la Lesse

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de la Lesse Auberge de la Lesse: PATRICK HELBO | SQLONLINE | HOME LE GRIMAFOND | GUIDO PITTOORS | Salon Roger Feestartikelen NV

Other related companies as Auberge de la Lesse: PATRICK HELBO | SQLONLINE | HOME LE GRIMAFOND | GUIDO PITTOORS | Salon Roger Feestartikelen NV

Auberge de la Lesse is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de la Lesse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371093750. Het bedrijf Auberge de la Lesse bevindt zich op het adres: Gare de Gendron-Celles 1; 5561; Houyet (Celles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge de la Lesse is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de la Lesse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de la Lesse, openstaande posities, locatie van Auberge de la Lesse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge de la Lesse is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de la Lesse, company assigned to the tax number BE02371093750. The company Auberge de la Lesse is located at the address: Gare de Gendron-Celles 1; 5561; Houyet (Celles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge de la Lesse is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de la Lesse is not available. You also can look at reviews of Auberge de la Lesse, open positions, location of Auberge de la Lesse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de la Lesse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de la Lesse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de la Lesse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de la Lesse, employees, financial statistics.