Salon Roger Feestartikelen NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Salon Roger Feestartikelen NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Salon Roger Feestartikelen NV

Contactgegevens Salon Roger Feestartikelen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salon Roger Feestartikelen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salon Roger Feestartikelen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat 69; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 47 20 (+32-089 56 47 20) 089 56 47 20 (+32-089 56 47 20)

Fax (fax): 089 56 51 59 (+32-089 56 51 59) 089 56 51 59 (+32-089 56 51 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salon Roger Feestartikelen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salon Roger Feestartikelen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salon Roger Feestartikelen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salon Roger Feestartikelen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salon Roger Feestartikelen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salon Roger Feestartikelen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salon Roger Feestartikelen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salon Roger Feestartikelen NV
Products information Salon Roger Feestartikelen NV

BTW identificatienummer (tax): BE07710174560
Ondernemingsnummer: 4537048339
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks

Product categorie (product category): Make-up and grease paint

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salon Roger Feestartikelen NV
(Get full report from official database of BE for Salon Roger Feestartikelen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salon Roger Feestartikelen NV
Addition kinds of activities for Salon Roger Feestartikelen NV

769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
28650304. Benzoëzuur | Benzoic acid
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits

Werken bij Salon Roger Feestartikelen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salon Roger Feestartikelen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salon Roger Feestartikelen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salon Roger Feestartikelen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Salon Roger Feestartikelen NV in sociale netwerken
Look for responds of Salon Roger Feestartikelen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salon Roger Feestartikelen NV. Laat een reactie achter voor Salon Roger Feestartikelen NV. Salon Roger Feestartikelen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salon Roger Feestartikelen NV. Leave a respond for Salon Roger Feestartikelen NV. Salon Roger Feestartikelen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salon Roger Feestartikelen NV op de google maps. Adres en contacten Salon Roger Feestartikelen NV
Location of Salon Roger Feestartikelen NV on the google maps. Address and contacts of Salon Roger Feestartikelen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Salon Roger Feestartikelen NV Salon Roger Feestartikelen NV: MEGA FISH | Jansen V.O.F. Verzekeringsburo | BRICO | BUBAO HET ANKER | R?SIDENCE ATLAS

Other related companies as Salon Roger Feestartikelen NV: MEGA FISH | Jansen V.O.F. Verzekeringsburo | BRICO | BUBAO HET ANKER | R?SIDENCE ATLAS

Salon Roger Feestartikelen NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Salon Roger Feestartikelen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710174560. Het bedrijf Salon Roger Feestartikelen NV bevindt zich op het adres: Bosstraat 69; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Make-up and grease paint. Lijst met producten zijn Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks.
De hoofdactiviteit van Salon Roger Feestartikelen NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salon Roger Feestartikelen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salon Roger Feestartikelen NV, openstaande posities, locatie van Salon Roger Feestartikelen NV op de kaart.

Salon Roger Feestartikelen NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Salon Roger Feestartikelen NV, company assigned to the tax number BE07710174560. The company Salon Roger Feestartikelen NV is located at the address: Bosstraat 69; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Make-up and grease paint. List of products are Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks.
The main activity of Salon Roger Feestartikelen NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Salon Roger Feestartikelen NV is not available. You also can look at reviews of Salon Roger Feestartikelen NV, open positions, location of Salon Roger Feestartikelen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salon Roger Feestartikelen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salon Roger Feestartikelen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salon Roger Feestartikelen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salon Roger Feestartikelen NV, employees, financial statistics.