Auberge de la Ferme SA

Contactgegevens Auberge de la Ferme SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de la Ferme SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de la Ferme SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Cense 12; 6830; Bouillon (Rochehaut), België

Telefoon (phone): 061 46 10 00 (+32-061 46 10 00) 061 46 10 00 (+32-061 46 10 00)

Fax (fax): 061 46 10 01 (+32-061 46 10 01) 061 46 10 01 (+32-061 46 10 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de la Ferme SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de la Ferme SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de la Ferme SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de la Ferme SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de la Ferme SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de la Ferme SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de la Ferme SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de la Ferme SA
Products information Auberge de la Ferme SA

BTW identificatienummer (tax): BE03596618652
Ondernemingsnummer: 4544464111
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Seminars (Organisation of); Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de la Ferme SA
(Get full report from official database of BE for Auberge de la Ferme SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de la Ferme SA
Addition kinds of activities for Auberge de la Ferme SA

0831. Bosproducten | Forest products
1794. Uitboren | Excavation work
3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
162299. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
922999. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order

Werken bij Auberge de la Ferme SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de la Ferme SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de la Ferme SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de la Ferme SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

 • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

 • Bandenmonteur te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

 • Installateur fonteinen (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

 • Ompakker (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

 • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Brussel

  Type: Studentenjob

  Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

 • verkoopster (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

  Type: Vaste Job

  verkoopster detailhandel verse voedingswaren

 • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

 • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Auberge de la Ferme SA in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de la Ferme SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de la Ferme SA. Laat een reactie achter voor Auberge de la Ferme SA. Auberge de la Ferme SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de la Ferme SA. Leave a respond for Auberge de la Ferme SA. Auberge de la Ferme SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de la Ferme SA op de google maps. Adres en contacten Auberge de la Ferme SA
Location of Auberge de la Ferme SA on the google maps. Address and contacts of Auberge de la Ferme SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de la Ferme SA Auberge de la Ferme SA: THE BARONG | PHOTO HALL | ACTA | VERSMARKT J. & C. | JAN VANHOOF

Other related companies as Auberge de la Ferme SA: THE BARONG | PHOTO HALL | ACTA | VERSMARKT J. & C. | JAN VANHOOF

Auberge de la Ferme SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de la Ferme SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03596618652. Het bedrijf Auberge de la Ferme SA bevindt zich op het adres: Rue de la Cense 12; 6830; Bouillon (Rochehaut). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of); Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge de la Ferme SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de la Ferme SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de la Ferme SA, openstaande posities, locatie van Auberge de la Ferme SA op de kaart.

Auberge de la Ferme SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de la Ferme SA, company assigned to the tax number BE03596618652. The company Auberge de la Ferme SA is located at the address: Rue de la Cense 12; 6830; Bouillon (Rochehaut). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of); Restaurants.
The main activity of Auberge de la Ferme SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de la Ferme SA is not available. You also can look at reviews of Auberge de la Ferme SA, open positions, location of Auberge de la Ferme SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de la Ferme SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de la Ferme SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de la Ferme SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de la Ferme SA, employees, financial statistics.