PHOTO HALL

Contactgegevens PHOTO HALL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO HALL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO HALL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE WATERLOO 164; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25372202 (+32-25372202) 25372202 (+32-25372202)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO HALL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO HALL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO HALL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO HALL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO HALL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO HALL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO HALL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO HALL
Products information PHOTO HALL

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Périphériques, Ordinateurs.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles. Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO HALL
(Get full report from official database of BE for PHOTO HALL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO HALL
Addition kinds of activities for PHOTO HALL

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
35549907. Pulpmolenmachines | Pulp mill machinery
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij PHOTO HALL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO HALL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO HALL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO HALL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

Zoek naar antwoorden van PHOTO HALL in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO HALL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO HALL. Laat een reactie achter voor PHOTO HALL. PHOTO HALL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO HALL. Leave a respond for PHOTO HALL. PHOTO HALL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO HALL op de google maps. Adres en contacten PHOTO HALL
Location of PHOTO HALL on the google maps. Address and contacts of PHOTO HALL

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO HALL PHOTO HALL: FLPETER-FISH NV | Bailly-Hardy SPRL | SAID BENCHERIF | VAN OVERSTRAETEN | Dani?ls Kapsalons

Other related companies as PHOTO HALL: FLPETER-FISH NV | Bailly-Hardy SPRL | SAID BENCHERIF | VAN OVERSTRAETEN | Dani?ls Kapsalons

PHOTO HALL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO HALL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf PHOTO HALL bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE WATERLOO 164; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de spectacles. Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Périphériques, Ordinateurs.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van PHOTO HALL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO HALL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO HALL, openstaande posities, locatie van PHOTO HALL op de kaart.

PHOTO HALL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO HALL, company assigned to the tax number BE02104400634. The company PHOTO HALL is located at the address: CHAUSSةE DE WATERLOO 164; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de spectacles. Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Périphériques, Ordinateurs.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of PHOTO HALL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO HALL is not available. You also can look at reviews of PHOTO HALL, open positions, location of PHOTO HALL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO HALL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO HALL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO HALL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO HALL, employees, financial statistics.