Auberge de la Campagne (L')

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Auberge de la Campagne (L')
Private companiesDepository Institutions • Auberge de la Campagne (L')

Contactgegevens Auberge de la Campagne (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de la Campagne (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de la Campagne (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Campagne 41; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 25 56 66 (+32-085 25 56 66) 085 25 56 66 (+32-085 25 56 66)

Fax (fax): 085 25 56 65 (+32-085 25 56 65) 085 25 56 65 (+32-085 25 56 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de la Campagne (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de la Campagne (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de la Campagne (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de la Campagne (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de la Campagne (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de la Campagne (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de la Campagne (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de la Campagne (L')
Products information Auberge de la Campagne (L')

BTW identificatienummer (tax): BE06412963867
Ondernemingsnummer: 7323455810
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Auberge de la Campagne (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de la Campagne (L')
(Get full report from official database of BE for Auberge de la Campagne (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de la Campagne (L')
Addition kinds of activities for Auberge de la Campagne (L')

01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
49590201. Malaria controle | Malaria control
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij Auberge de la Campagne (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de la Campagne (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de la Campagne (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de la Campagne (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

 • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

 • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

 • KEUKENHULP (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: GOUDEN BANK

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van Auberge de la Campagne (L') in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de la Campagne (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de la Campagne (L'). Laat een reactie achter voor Auberge de la Campagne (L'). Auberge de la Campagne (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de la Campagne (L'). Leave a respond for Auberge de la Campagne (L'). Auberge de la Campagne (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de la Campagne (L') op de google maps. Adres en contacten Auberge de la Campagne (L')
Location of Auberge de la Campagne (L') on the google maps. Address and contacts of Auberge de la Campagne (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de la Campagne (L') Auberge de la Campagne (L'): VERALU NV | Stas O | BRICO | ARNO GOTLIEB | PIERRE DE PRINS

Other related companies as Auberge de la Campagne (L'): VERALU NV | Stas O | BRICO | ARNO GOTLIEB | PIERRE DE PRINS

Auberge de la Campagne (L') is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de la Campagne (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412963867. Het bedrijf Auberge de la Campagne (L') bevindt zich op het adres: Rue de la Campagne 41; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge de la Campagne (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge de la Campagne (L') is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de la Campagne (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de la Campagne (L'), openstaande posities, locatie van Auberge de la Campagne (L') op de kaart.

Auberge de la Campagne (L') is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de la Campagne (L'), company assigned to the tax number BE06412963867. The company Auberge de la Campagne (L') is located at the address: Rue de la Campagne 41; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Auberge de la Campagne (L') were not found.
The main activity of Auberge de la Campagne (L') is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de la Campagne (L') is not available. You also can look at reviews of Auberge de la Campagne (L'), open positions, location of Auberge de la Campagne (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de la Campagne (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de la Campagne (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de la Campagne (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de la Campagne (L'), employees, financial statistics.