Stas O

Contactgegevens Stas O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stas O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stas O

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patattestraat 1; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 04 22 (+32-052 30 04 22) 052 30 04 22 (+32-052 30 04 22)

Fax (fax): +32 (57) 509-37-74 +32 (57) 509-37-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stas O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stas O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stas O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stas O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stas O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stas O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stas O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stas O
Products information Stas O

BTW identificatienummer (tax): BE03223632812
Ondernemingsnummer: 1044769287
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Stas O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stas O
(Get full report from official database of BE for Stas O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stas O
Addition kinds of activities for Stas O

20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij Stas O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stas O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stas O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stas O. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Stas O in sociale netwerken
Look for responds of Stas O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stas O. Laat een reactie achter voor Stas O. Stas O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stas O. Leave a respond for Stas O. Stas O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stas O op de google maps. Adres en contacten Stas O
Location of Stas O on the google maps. Address and contacts of Stas O

Andere gerelateerde bedrijven als come Stas O Stas O: VERPLANCKE | Dr Nolens Didier BVBA | FRANCISCUS VERBRUGGEN | M. LEROY | MICHEL KAISER

Other related companies as Stas O: VERPLANCKE | Dr Nolens Didier BVBA | FRANCISCUS VERBRUGGEN | M. LEROY | MICHEL KAISER

Stas O is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stas O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03223632812. Het bedrijf Stas O bevindt zich op het adres: Patattestraat 1; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Stas O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stas O is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stas O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stas O, openstaande posities, locatie van Stas O op de kaart.

Stas O is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stas O, company assigned to the tax number BE03223632812. The company Stas O is located at the address: Patattestraat 1; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Stas O were not found.
The main activity of Stas O is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stas O is not available. You also can look at reviews of Stas O, open positions, location of Stas O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stas O, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stas O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stas O, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stas O, employees, financial statistics.