VERPLANCKE

Contactgegevens VERPLANCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERPLANCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERPLANCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RASSONSTRAAT 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27368680 (+32-27368680) 27368680 (+32-27368680)

Fax (fax): +32 (53) 173-15-69 +32 (53) 173-15-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERPLANCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERPLANCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERPLANCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERPLANCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERPLANCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERPLANCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERPLANCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERPLANCKE
Products information VERPLANCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06933166503
Ondernemingsnummer: 8254547119
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VERPLANCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERPLANCKE
(Get full report from official database of BE for VERPLANCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERPLANCKE
Addition kinds of activities for VERPLANCKE

391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
35719901. Computers, digitaal, analoog of hybride | Computers, digital, analog or hybrid
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
51699905. Boorselder | Drilling mud

Werken bij VERPLANCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERPLANCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERPLANCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERPLANCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

Zoek naar antwoorden van VERPLANCKE in sociale netwerken
Look for responds of VERPLANCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERPLANCKE. Laat een reactie achter voor VERPLANCKE. VERPLANCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERPLANCKE. Leave a respond for VERPLANCKE. VERPLANCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERPLANCKE op de google maps. Adres en contacten VERPLANCKE
Location of VERPLANCKE on the google maps. Address and contacts of VERPLANCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERPLANCKE VERPLANCKE: Top Beauty | AUTO'S ETIENNE | Lambrecht W | F. LARBALESTRIER | KAIN ALBERT

Other related companies as VERPLANCKE: Top Beauty | AUTO'S ETIENNE | Lambrecht W | F. LARBALESTRIER | KAIN ALBERT

VERPLANCKE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERPLANCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06933166503. Het bedrijf VERPLANCKE bevindt zich op het adres: RASSONSTRAAT 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Producten gemaakt in VERPLANCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERPLANCKE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERPLANCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERPLANCKE, openstaande posities, locatie van VERPLANCKE op de kaart.

VERPLANCKE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERPLANCKE, company assigned to the tax number BE06933166503. The company VERPLANCKE is located at the address: RASSONSTRAAT 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Products created in VERPLANCKE were not found.
The main activity of VERPLANCKE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERPLANCKE is not available. You also can look at reviews of VERPLANCKE, open positions, location of VERPLANCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERPLANCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERPLANCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERPLANCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERPLANCKE, employees, financial statistics.