Au Prince Royal BVBA

Contactgegevens Au Prince Royal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Prince Royal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Prince Royal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albert I Plein 28; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 62 16 (+32-011 34 62 16) 011 34 62 16 (+32-011 34 62 16)

Fax (fax): 011 34 62 16 (+32-011 34 62 16) 011 34 62 16 (+32-011 34 62 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Prince Royal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Prince Royal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Prince Royal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Prince Royal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Prince Royal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Prince Royal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Prince Royal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Prince Royal BVBA
Products information Au Prince Royal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01744873046
Ondernemingsnummer: 7502532958
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Au Prince Royal BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Prince Royal BVBA
(Get full report from official database of BE for Au Prince Royal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Prince Royal BVBA
Addition kinds of activities for Au Prince Royal BVBA

283604. Cultuur media | Culture media
13829902. Geologische exploratie, olie en gasveld | Geological exploration, oil and gas field
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing

Werken bij Au Prince Royal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Prince Royal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Prince Royal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Prince Royal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

 • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FOLEY

  Type: Studentenjob

  Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

 • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: AK BUILDING

  Type: Vaste Job

  je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

 • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Vaste Job

  Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

 • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

 • BARISTA (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Au Prince Royal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Au Prince Royal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Prince Royal BVBA. Laat een reactie achter voor Au Prince Royal BVBA. Au Prince Royal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Prince Royal BVBA. Leave a respond for Au Prince Royal BVBA. Au Prince Royal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Prince Royal BVBA op de google maps. Adres en contacten Au Prince Royal BVBA
Location of Au Prince Royal BVBA on the google maps. Address and contacts of Au Prince Royal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Prince Royal BVBA Au Prince Royal BVBA: PETRUS VLAMINCK | LE CONFORT DES ANIMAUX | Volkswagen Brussel NV | INSTITUUT METAMORFOSE | MOHAMED BOUSHABA

Other related companies as Au Prince Royal BVBA: PETRUS VLAMINCK | LE CONFORT DES ANIMAUX | Volkswagen Brussel NV | INSTITUUT METAMORFOSE | MOHAMED BOUSHABA

Au Prince Royal BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au Prince Royal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01744873046. Het bedrijf Au Prince Royal BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albert I Plein 28; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Au Prince Royal BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au Prince Royal BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Prince Royal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Prince Royal BVBA, openstaande posities, locatie van Au Prince Royal BVBA op de kaart.

Au Prince Royal BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au Prince Royal BVBA, company assigned to the tax number BE01744873046. The company Au Prince Royal BVBA is located at the address: Koning Albert I Plein 28; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Au Prince Royal BVBA were not found.
The main activity of Au Prince Royal BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Prince Royal BVBA is not available. You also can look at reviews of Au Prince Royal BVBA, open positions, location of Au Prince Royal BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Prince Royal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Prince Royal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Prince Royal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Prince Royal BVBA, employees, financial statistics.