ATLAS HOTEL ****

Contactgegevens ATLAS HOTEL ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLAS HOTEL ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLAS HOTEL ****

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Vieux Marché aux Grains 30; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 60 06 (+32-02 502 60 06) 02 502 60 06 (+32-02 502 60 06)

Fax (fax): 02 502 69 35 (+32-02 502 69 35) 02 502 69 35 (+32-02 502 69 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLAS HOTEL ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLAS HOTEL ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLAS HOTEL ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLAS HOTEL ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLAS HOTEL ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLAS HOTEL ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLAS HOTEL ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLAS HOTEL ****
Products information ATLAS HOTEL ****

BTW identificatienummer (tax): BE02220031738
Ondernemingsnummer: 3040435791
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLAS HOTEL ****
(Get full report from official database of BE for ATLAS HOTEL ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLAS HOTEL ****
Addition kinds of activities for ATLAS HOTEL ****

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
27410502. Winkelen nieuws: uitgeverij en drukwerk | Shopping news: publishing and printing
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies

Werken bij ATLAS HOTEL ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLAS HOTEL ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLAS HOTEL ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLAS HOTEL ****. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

 • Monteur CV (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

 • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: t-interim

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

 • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

 • Winkelmedewerker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

 • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

 • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

 • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Vaste Job

  Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

 • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

 • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEHEER

  Type: Vaste Job

  * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

Zoek naar antwoorden van ATLAS HOTEL **** in sociale netwerken
Look for responds of ATLAS HOTEL **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLAS HOTEL ****. Laat een reactie achter voor ATLAS HOTEL ****. ATLAS HOTEL **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLAS HOTEL ****. Leave a respond for ATLAS HOTEL ****. ATLAS HOTEL **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLAS HOTEL **** op de google maps. Adres en contacten ATLAS HOTEL ****
Location of ATLAS HOTEL **** on the google maps. Address and contacts of ATLAS HOTEL ****

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLAS HOTEL **** ATLAS HOTEL ****: LAMOTEX BVBA | Cornette (La) | ACADEMIE BEELDENDE KUNST | LUC VAN ESBROECK | RITS SANITAIR

Other related companies as ATLAS HOTEL ****: LAMOTEX BVBA | Cornette (La) | ACADEMIE BEELDENDE KUNST | LUC VAN ESBROECK | RITS SANITAIR

ATLAS HOTEL **** is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLAS HOTEL ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02220031738. Het bedrijf ATLAS HOTEL **** bevindt zich op het adres: Rue du Vieux Marché aux Grains 30; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van ATLAS HOTEL **** is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLAS HOTEL **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLAS HOTEL ****, openstaande posities, locatie van ATLAS HOTEL **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATLAS HOTEL **** is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATLAS HOTEL ****, company assigned to the tax number BE02220031738. The company ATLAS HOTEL **** is located at the address: Rue du Vieux Marché aux Grains 30; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of ATLAS HOTEL **** is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLAS HOTEL **** is not available. You also can look at reviews of ATLAS HOTEL ****, open positions, location of ATLAS HOTEL **** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLAS HOTEL ****, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLAS HOTEL ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLAS HOTEL ****, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLAS HOTEL ****, employees, financial statistics.