LAMOTEX BVBA

Contactgegevens LAMOTEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMOTEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMOTEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsln. 49 8540 Deerlijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-77-55-24 32-56-77-55-24

Fax (fax): 32-56-77-57-99 32-56-77-57-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMOTEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMOTEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMOTEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMOTEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMOTEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMOTEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMOTEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMOTEX BVBA
Products information LAMOTEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08921142578
Ondernemingsnummer: 6680755615
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LAMOTEX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles - preparation, spinning and weaving machinery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMOTEX BVBA
(Get full report from official database of BE for LAMOTEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMOTEX BVBA
Addition kinds of activities for LAMOTEX BVBA

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
42259901. Algemeen magazijn | General warehousing
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants

Werken bij LAMOTEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMOTEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMOTEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMOTEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van LAMOTEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAMOTEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMOTEX BVBA. Laat een reactie achter voor LAMOTEX BVBA. LAMOTEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMOTEX BVBA. Leave a respond for LAMOTEX BVBA. LAMOTEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMOTEX BVBA op de google maps. Adres en contacten LAMOTEX BVBA
Location of LAMOTEX BVBA on the google maps. Address and contacts of LAMOTEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMOTEX BVBA LAMOTEX BVBA: Milprem | EECKMAN | ELECTRO MOREAU | GODFRIED DE WEIRDT | YUCE SHOPPING CENTER

Other related companies as LAMOTEX BVBA: Milprem | EECKMAN | ELECTRO MOREAU | GODFRIED DE WEIRDT | YUCE SHOPPING CENTER

LAMOTEX BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMOTEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921142578. Het bedrijf LAMOTEX BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidsln. 49 8540 Deerlijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles - preparation, spinning and weaving machinery. Producten gemaakt in LAMOTEX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMOTEX BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMOTEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMOTEX BVBA, openstaande posities, locatie van LAMOTEX BVBA op de kaart.

LAMOTEX BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMOTEX BVBA, company assigned to the tax number BE08921142578. The company LAMOTEX BVBA is located at the address: Nijverheidsln. 49 8540 Deerlijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles - preparation, spinning and weaving machinery. Products created in LAMOTEX BVBA were not found.
The main activity of LAMOTEX BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMOTEX BVBA is not available. You also can look at reviews of LAMOTEX BVBA, open positions, location of LAMOTEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMOTEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMOTEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMOTEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMOTEX BVBA, employees, financial statistics.